Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Intinzator curea ventilator miniincarcator Bobcat 7753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7753
Cod produs
270ACLWZ-MI
Out Of stock
Descriere
Un intinzator curea ventilator miniincarcator Bobcat 7753 este recomandat de insasi garantia originalitatii. Un producator de marca nu isi risca renumele, trebuie sa asigure permanent aceleasi standarde de calitate, prin materii prime, materiale si tehnologia folosita! Achizitionand un intinzator bun, protejezi cureaua ventilatorului, ventilatorul insusi, si, in ultima instanta, motorul.

Avem colaboratori seriosi, va punem in legatura cu ei!
Prietenii si partenerii nostri de peste tot din tara te pot ajuta, la nevoie, sa-ti rezolvi problemele tehnice. Solicita de la sediul nostru datele lor de contact in functie de zona in care te afli si vei fi multumit de ajutorul lor profesionist!

Un intinzator curea ventilator miniincarcator Bobcat 7753 va sustine munca ventilatorului!
Rolul piesei este de a intinde optim cureaua ventilatorului. Care, la randul ei, antreneaza ventilatorul. Care, la randul lui, raceste motorul. Vezi? Aici s-a creat un lant de dependente. Este esential ca toate piesele din lant sa fie de buna calitate. Lantul are taria celei mai slabe verigi.

Apeleaza la noi pentru un serviciu gratuit de consultanta!
Cu o descriere sumara la telefon a defectiunii care ti-a imobilizat utilajul primesti de la noi sfaturi concrete, practice pentru orice reparatie. Avem in echipa specialisti care te pot ajuta sa identifici corect piesa defecta sa o procuri si sa o montezi. Suna-i si vei primi garantat cele mai bune sfaturi!

Este aproape exclus ca un intinzator curea ventilator pentru miniincarcator Bobcat 7753 original, provenit din depozitul nostru, sa aiba defecte de fabricatie. Vei primi un certificat de garantie de 6 luni inclus in colet, impreuna cu factura. Sau, pentru urgente, poti veni la sediul nostru si primesti piesa si documentele pe loc.

Daca utilajul sta, se pierd nu doar timp si bani, ci si increderea clientilor pentru ca te-ai angajat ferm sa faci lucrarea la timp. De aceea livrarea dureaza in jur de 24 de ore prin curier rapid. Eventual, ne poti vizita personal la depozit sa ridici coletul daca este zor mare!

Iti recomandam cu tarie sa chemi pe cineva autorizat sa faca montajul unui intinzator curea ventilator miniincarcator Bobcat 7753 original! Vei avea siguranta functionarii optime pentru mult timp!

Specificatii tehnice

Diametru rola = 101mm
Distanta intre gaurile de prindere: 78mm
Lungime brat: 105.5 mm
Distanta dintre gauri brat: 78.29 mm
Diametru rola intinzator: 101.44 mm
Diametru interior rola: 13.63 mm
Grosime rola: 21.77 mm
Grosime bolt: 8.98 mm
Lungime bolt: 55.10 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura