Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniincarcator Bobcat A220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A220
Cod produs
N1JXGKEV-RE
Out Of stock
Descriere
Acest solenoid miniincarcator Bobcat A220 asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau! Electrovalva este special conceputa pentru a rezista la exploatare intensa, reprezentand oportunitatea de a investi pe termen lung. Vrei sa faci performanta in domeniul in care activezi? Ofera-i utilajului tau doar piese de schimb la o calitate inalta, pregatite sa treaca cu brio testul timpului. In depozitul nostru, vei gasi o gama variata de produse performante. Echipeaza-ti utilajul cu piese de schimb pe masura lui.

Drumul catre succes este lung si anevoios! Nu lasa problemele sa-si puna amprenta asupra activitatii tale. Sub presiunea timpului, tinzi sa crezi ca problemele nu au rezolvare. Suntem alaturi de tine. Avem o echipa foarte bine pregatita care abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau. Contacteaza-ne oricand simti ca situatiile neplacute iti pun bete in roate. Impreuna, o sa gasim o solutie eficienta si rapida.

Piesele de schimb si rolul lor
Fiecare piesa de schimb este unica, avand un rol bine definit in buna functionare a utilajului tau. Bobina este cea mai buna prietena a motorului de utilaj. Astfel, acest solenoid miniincarcator Bobcat A220 are responsabilitatea de a comanda sistemul de franare al utilajului.

Serviciu de consultanta gratuit
Deoarece tinem la tine si la utilajul pe care il detii, inca de la inceput ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit. Iti suntem alaturi oricand si oriunde! Stai fara grija! Prin intermediul acestui serviciu, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utillaj pe care il detii si de interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli. Suntem in aceeasi echipa!

Acest solenoid pentru miniincarcator Bobcat A220 vine insotita de un certificat de garantie valabil 6 luni ce vizeaza defectiunile din fabrica. Rar ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti toate detaliile.

Suntem constienti ca timpul este cea mai importanta resursa pe care o detii. Tocmai din acest motiv, avem vesti bune in ceea ce priveste livrarea pieselor de schimb. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta bobina miniincarcator Bobcat A220 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca timpul te preseaza, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Abia asteptam sa te cunoastem!

Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa apelezi doar la specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui. Ne poti contacta! Avem o echipa bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura