Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat A220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A220
Cod produs
EQYLRU82-RE
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o astfel de bobina sistem franare miniincarcator Bobcat A220 pentru utilajul pe care il detii? La noi, vei gasi, intotdeauna, tot ceea ce ii lipseste utilajului tau. Avem mii de piese de schimb originale si fara compromisuri, a caror calitate superioara nu poate fi contestata. Fabricate in cele mai bune conditii, in conformitate cu tehnicile moderne, piesele noastre de schimb abia asteapta sa se faca remarcate. Acestea vor trece cu brio testul timpului, rezistand la exploatare intensa. Cu asa ajutoare de nadejde, utilajul tau va fi de neoprit!

In domeniul in care tu iti desfasori activitatile, totul se invarte in jurul calitatii! Nu mai face rabat de la calitate si asigura-i utilajului o echipa de piese de schimb pe care sa se poata baza, oricand si oriunde. Inca de la inceput, noi am ales sa colaboram cu furnizori de incredere care ne ofera doar ceea ce este mai bun. Piesele noastre de schimb iti garanteaza succesul, fara doar si poate! Daca ai intrebari cu privire la o anumita piesa de schimb, contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne. Raspundem prompt!

Bobina sistem franare miniincarcator Bobcat A220 - oportunitatea de a investi pe termen lung! Alege intelept pentru utilajul pe care il detii!
Prietenele sale cele mai bune, piesele de schimb ii ofera sustinerea utilajului, in timpul activitatilor la care este supus. Inzestrate cu diferite responsabilitati, acestea provin aparitia unor probleme ce ar putea sa incentineasca modul de lucru al utilajului. O astfel de bobina sistem franare miniincarcator Bobcat A220 transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

Tu doar contacteaza-ne, de restul ne ocupam noi!
Bunastarea clientilor nostri este importanta! Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat din dorinta de a le oferi acestora o serie de servicii, fara de cusur, reusind sa le fim alaturi, pe tot parcursul activitatilor sale. Astfel, alaturi de noi, beneficiezi de o serie de servicii, precum:
• Identificari corecte
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt a tarii te afli.

O astfel de bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat A220 dispune de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Pasii pentru a comanda o piesa de schimb sunt simpli. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site-ul nostru. Ulterior, dupa pregatirea exemplara a coletului, acesta ii va fi predat curierului si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Insa, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului daca timpul nu iti permite sa astepti. Alegerea este doar a ta!

Pentru a fi sigur ca totul functioneaza asa cum ar trebui, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, acestia vor sti cum sa manevreze piesa de schimb astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur.

Specificatii tehnice
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura