Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea Bobcat 7333266

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7333266
Cod produs
C59SEPYH-SC
Out Of stock
Descriere
Ajunge ca aceasta curea Bobcat 7333266 sa se rupa si ramai cu lucrarea in aer. Sistemul hidraulic cade si, odata cu el, toate functiile sale. Si iti cade si tie moralul. Cad cam toate. Dar noi avem inlocuitoarea perfecta. Este originala si are cel mai bun pret. Hai sa rezolvam problema, pana nu apare alta. Suna-ne!

Nu astepta sa fii luat prin surprindere. Nici de carcoteala beneficiarilor, nici de controlul de la ITM. Si nici de inerentele defectiuni ale utilajelor din parc. Fii pregatit pentru toate. Iar cand vor aparea, tu nu trebuie decat sa iei decizia corecta. Scutesti multi nervi, timp si bani daca nu neglijezi strategia, anticiparea si preventia. Ideea este buna si de aceea o impartasim cu tine. Pentru ca piata aceasta functioneaza daca ne e bine tuturor si nu doar unora. Succesul tau este si succesul nostru.

Curea Bobcat 7333266 o idee buna!

Chestia e ca motorul nu porneste cu Doamne ajuta. Nu ca ar fi o idee rea, dar nu functioneaza. Insa daca incerci cu o curea pompa hidraulica, viata se schimba. Aceasta transmite puterea de la motor la pompa hidraulica. Iar utilajul tau o ia iar din loc, mancand pamantul, cum se zice.

Un ajutor este intotdeauna binevenit!
Uneori nu ajunge propria competenta. Sunt lucruri care te pot depasi. Nu te simti neputincios, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri raspund imediat!    Iti ofera pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! O curea Bobcat 7333266 vine insotita de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Aceasta curea Bobcat 7333266 va ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Piesa se va potrivi in ansamblu, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice

• 8 randuri de intarituri ( excrescente )
• Lungime de 1505 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura