Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea Bobcat 7147859

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7147859
Cod produs
0FZ42NVU-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta curea Bobcat 7147859 nu este defel costisitoare, daca o schimbi la timp. Daca tragi de cea veche pana nu mai raman din ea decat 3-4 fire mai rezistente, nu te mira la cat se va ridica mai tarziu costul unei reparatii mult mai ample. Putina grija fata de utilajul tau este exact pliculetul de vanilie necesar ca o prajitura sa aiba gustul din reteta. Nu-l neglija. Si nu-l impana cu piese de pe la diversi chilipirgii. Nu functioneaza. N-a functionat niciodata. Cauta-ne pana nu o iau lucrurile razna. Le dam de cap.

Traim anii in care imposibilul a devenit o notiune relativa. Rar mai apar probleme fara sa fie insotite si de solutia pentru rezolvarea lor. Nu e nevoie decat de un singur lucru - o informatie corecta. Daca utilajul tau s-a defectat, poti fi sigur ca undeva in lume exista deja solutia la problema ta. Nu mai este departe, noi am adus-o aproape. La un apel telefonic distanta. Primesti toate informatiile pentru o decizie corecta. Facem lucrurile posibile.

Curea Bobcat 7147859 make it good!
Cureaua de transmisie transmite puterea de la motor la pompa hidraulica. Functia unei curele de antrenare este de a transfera cuplul de la scripetele de alimentare la unul sau mai multe scripete actionate. Cureaua este proiectata si fabricata pentru a transfera acest cuplu eficient si in mod sigur. Un cuplaj uzat va provoca un zgomot strigator cauzat de alunecarea curelei. De asemenea, va provoca o scadere a dinamicii sistemului hidraulic.

Consultanta gratuita pentru utilajul tau!
La temelia oricarui parteneriat de succes se afla o comunicare transparenta si directa. Inseamna ca ridic receptorul la primul apel, zambesc si vorbesc. Si mai inseamna ca, la final, cand partenerul a aflat tot ce si-a dorit si a intrebat cat costa, eu sa ii spun, nu costa nimic, ne-a facut placere. Sunati-ne oricand.

O asemenea curea transmisie Bobcat 7147859  are si certificat de garantie, care o va insoti in colet, in drumul spre tine. L-ai putea folosi in acele rare cazuri in care identifici un defect de fabricatie, in primele 6 luni de utilizare dupa achizitie.

Aceasta curea Bobcat 7147859 trebuie sa ajunga la tine. Nu e doar sarcina noastra ci si placerea. Avem placerea sa te primim la noi ca sa poti ridica produsul direct din depozit. Avem placerea sa expediem piesa cu curieratul rapid astfel incat sa ajunga in 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montajul unei piese de schimb reprezinta un proces nu neaparat la indemana oricui. Doua maini stangi iti pot “aranja” utilajul pentru multa vreme. Apeleaza, asadar, doar la specialisti certificati in domeniu pentru a evita surprizele neplacute. Daca nu cunosti niciunul, iti recomandam noi unul fain. Maini de aur. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice

• 142 de dinti, dispusi pe 4 randuri
• Lungime: 1720 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura