Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S100
Cod produs
JKN8XHRP-RA
Out Of stock
Descriere
O pompa hidraulica are nevoie de o curea in perfecta stare de functionare. Noi suntem aici sa iti recomandam aceasta curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S100 aflata la o oferta faina, un produs de calitate, semnat Bobcat! Montajul curelei noastre este o treaba care necesita atentie. Toate componentele angrenajului ar trebui sa fie aliniate.
Daca va exista o tensionare gresita, sau o denivelare in pozitionarea curelei, lucrurile nu vor merge ca unse. Stii vorba maestrilor: „curelele se uzeaza mai putin daca sunt aliniate corespunzator”. Cand achizitionezi o curea noua, fa-ti o favoare si alege una cu adevarat rezistenta. Alege Bobcat! Vei ajunge sa observi ca o piesa insotita de certificat, de garantie, de semnatura unei marci importante, aduce plus valoare si, in timp, costuri reduse. Si, daca ar putea, utilajul tau ar zambi!

O curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S100 este o componenta premium!
Componenta noastra de top semnata Bobcat asigura transmiterea puterii de la motor la pompa hidraulica.

Te asteptam cu servicii de top!
Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Aceasta curea pompa hidraulica miniincarcator Bobcat S100 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect! O astfel de curea pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat S100 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta componenta pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Curea cu 7 caneluri
• Latime: 25 mm
• Lungime: 1195 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura