Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat S100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S100
Cod produs
HABCWYV2-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de o curea transmisie miniincarcator Bobcat S100 durabila, avem exact ce-ti trebuie. O piesa fiabila, de inalta calitate, o curea originala Bobcat care va indura cu brio solicitarile la care este supusa. De ce sa strangi cureaua cand vine vorba de bunul mers al activitatii tale? Nici noua nu ne plac timpii morti, asa ca nu mai bate pasul pe loc comparand oferte, ai gasit aici piesa potrivita.

Ori de cate ori intampini o defectiune tehnica, apeleaza la noi si iti vei rezolva problema in cel mai scurt timp. Avem o gama larga de piese de schimb pentru utilajele din domeniul constructiilor sau din cel agricol, cu siguranta te putem scoate din impas. Mai ales ca beneficiezi si de sprijinul consultantilor nostri, care nu vor precupeti niciun efort pentru a-ti rezolva problema.

Curea transmisie miniincarcator Bobcat S100 - te scoate din impas!
Cureaua de transmisie are un rol foarte important in ansamblul utilajului tau. Ea este cea care transmite puterea de la motor catre pompa hidraulica, practic ajuta la punerea in miscare a acestuia, de aceea este foarte important ca ea sa fie durabila si fiabila. Aceasta curea transmisie miniincarcator Bobcat S100 originala vine la pachet cu aceste atuuri, profita de ele.

Te consiliem gratuit!
Poate nu stii intotdeauna ce piesa ti-ar fi necesara sau care ar fi diagnosticul cand utilajul tau da semne de boala. Sau chiar daca stii, intotdeauna e utila o parere in plus. Contacteaza-ne si iti oferim consultanta gratuita, atat in privinta pieselor de schimb, dar si in ce priveste mentenanta ori montajul. Echipa noastra de profesionisti este mereu gata sa-ti sara in ajutor.

Iti oferim pentru aceasta curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat S100 o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le vei gasi in interiorul coletului.

De ce sa pierzi timp si bani tinandu-ti utilajul pe tusa, cand poti remedia defectiunea mai repede decat crezi? Comanda acum aceasta curea transmisie miniincarcator Bobcat S100 si o vei primi in 24 de ore in orice colt al tarii te-ai afla.

Importanta este piesa, dar nici montajul nu e de neglijat. Chiar daca nu apelezi la colaboratorii nostri si ai propriile optiuni, asigura-te ca montajul este realizat de persoane specializate.

Specificatii tehnice

Curea cu 7 caneluri
Latime: 25 mm
Lungime: 1195 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura