Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea Bobcat 6569809

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6569809
Cod produs
ZO8MYRUN-SC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand se rupe o curea munca utilajului se opreste brusc. E ca un scurt circuit. Iar pentru reparatia iminenta noi iti propunem curea Bobcat 6569809. E solutia cea mai buna, componenta fiind absolut originala. Fara indoiala ca este si compatibila. Iar pretul este atat de bun incat nu te incurca in luarea deciziei. Tot ce trebuie sa faci este sa ii asiguri un montaj corespunzator. In rest, doar urari de bine.

Traim intr-o lume a curelelor. Curelele necesare sa sustina la mana un ceas. Curele care sa ne fixeze pantalonii pe solduri. Curele care sa faca mai usoara tractiunea pentru cai. Curele pentru biciclete si curele pentru benzi de alergare. Curele de decor si curele de folosinta. Curele din piele si curele din latex. Curele cu insertii metalice si curele din cauciuc. Curele necesare si curele nenecesare. Fireste, la noi vei gasi curele pentru excavatorul tau si pentru o multime de alte masini, dar...atat ne trebuie, sa ne starnesti. Nu ne scapa nimic.

Curea Bobcat 6569809 make it good!
Cureaua de transmisie transmite puterea de la motor la pompa hidraulica. Functia unei curele de antrenare este de a transfera cuplul de la scripetele de alimentare la unul sau mai multe scripete actionate. Cureaua este proiectata si fabricata pentru a transfera acest cuplu eficient si in mod sigur. Un cuplaj uzat va provoca un zgomot strigator cauzat de alunecarea curelei. De asemenea, va provoca o scadere a dinamicii sistemului hidraulic.

Cere o oferta, primesti chiar mai mult!
Desigur, poti face o comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Totusi, daca iti trebuie mai mult, apeleaza la consilierii nostri tehnici. Simpatici si smart. Iti vor da detaliile necesare sa te asiguri ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. Aici nu exista nu se poate. Intreaga consultanta este gratuita.

O asemenea curea transmisie Bobcat 6569809 are si certificat de garantie, care o va insoti in colet, in drumul spre tine. L-ai putea folosi in acele rare cazuri in care identifici un defect de fabricatie, in primele 6 luni de utilizare dupa achizitie.

Aceasta curea Bobcat 6569809 trebuie sa ajunga la tine. Nu e doar sarcina noastra, ci si placerea. Avem placerea sa te primim la noi ca sa poti ridica produsul direct din depozit. Avem placerea sa expediem piesa cu curieratul rapid astfel incat sa ajunga in 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montajul unei piese de schimb reprezinta un proces nu neaparat la indemana oricui. Doua maini stangi iti pot “aranja” utilajul pentru multa vreme. Apeleaza, asadar,    doar la specialisti certificati in domeniu pentru a evita surprizele neplacute. Daca nu cunosti niciunul, iti recomandam noi unul fain. Maini de aur. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice

• 308 dinti, dispusi pe 4 randuri
• Lungime: 1860mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura