Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de transmisie pentru miniincarcator Bobcat A300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A300
Cod produs
9NL531QH-RC
Out Of stock
Descriere
La 45 C sau la minus 25 , o curea de transmisie miniincarcator Bobcat A300 trebuie sa livreze aceleasi performante ridicate. Tu te bazezi pe el sa fie intotdeauna la inaltimea provocarilor, la fel cum si el se bazeaza pe toate piesele lui. Iar cureaua de transmisie este una din ele, o piesa cheie in ansamblul hidraulic al acestui minunat utilaj compact si puternic.
De aceea, atunci cand o curea de transmisie isi atinge limita de exploatare, suna la ACN Piese Utilaje pentru una noua, originala, de cea mai buna calitate si la un pret fara egal!

De asta suntem noi aici, sa iti raspundem la fiecare apel, la orice solicitare, atunci cand ai nevoie de un partener de incredere pentru afacerea ta! Fie ca e ger afara sau cod rosu de canicula, noi iti raspundem cu promptitudine si te ajutam cu sfaturi pentru performanta echipamentelor si utilajelor din arsenalul tau. Piesele pe care noi le furnizam sunt intotdeauna de la cele mai bune marci si fabricatia lor este peste cele mai riguroase standarde ale industriei.

De cati oameni e nevoie sa schimbe o curea de transmisie miniincarcator Bobcat A300 in cel mai scurt timp? Suna-ne si primesti gratuit raspunsul, iar comanda ajunge la tine a doua zi!
Aceasta curea de transmisie e rezistenta la actiunea coroziva a produselor petroliere - cum ar fi uleiurile minerale, motorina sau smoala - iar tratamentul antistatic si rezistenta ridicata la temperature inalte o fac un aliat imbatabil pentru tine si bunul mers al afacerii tale. Noi iti putem spune tot ce te intereseaza despre ea, precum si despre celelalte piese din angrenajul de transmisie hidraulica.

Ai mereu la indemana un sfat profesional, de la profesionistii dedicati afacerii tale!
Ne mandrim cu viteza cu care onoram comenzile, fie ca tu le plasezi telefonic, prin WhatsApp, pe mail sau pe site. Consultantii tehnici de la ACN Piese Utilaje te vor ajuta intotdeauna sa iei cea mai buna decizie la momentul potrivit.

O piesa de schimb originala si de calitate superioara, precum aceasta curea de transmisie pentru miniincarcator Bobcat A300 - vine la tine cu documente - factura si certificat de garantie, in acelasi colet. Stim ca sase luni de operare asidua sunt o delectare pentru aceasta curea originala si vrem ca treaba sa mearga struna. Daca, totusi, intampini probleme datorate fabricatiei in acest interval, ne poti contacta oricand.

Clientii nostri ne apreciaza pentru ca suntem cei mai buni si lucram cu cei mai buni! O comanda plasata la noi pentru aceasta curea de transmisie miniincarcator Bobcat A300 va fi onorata in 24 de ore. Dar, daca esti aproape de sediul nostru, te asteptam cu drag, in orice zi lucratoare!

Recomandam de fiecare data ca montajul sa fie facut de specialisti. Avem o retea vasta de parteneri care te pot ajuta la orice ora, cu orice fel de interventie, pe santier sau in atelier. Pentru detalii, apeleaza la noi fara rezerve, fie telefonic, fie prin formularul de contact.

Specificatii tehnice
Lungime - 1800 mm
Latime - 40 mm
Dinti pe 4 randuri
149 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura