Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat A300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A300
Cod produs
6NB58AU1-SC
Out Of stock
Descriere
Cu acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat A300 aflat la noi in depozit mergi in directia care trebuie. E cea mai buna din tot ce produce piata astazi, are o durata de exploatare matusalemica si nu prezinta probleme la montaj. Piesa ideala. Se va cupla imediat cu celelalte din structura utilajului tau. De parca ar fi fost impreuna dintotdeauna. Si nu vorbim doar de acest buson, ci si de orice alta piesa care iti trebuie la un moment dat.    La noi, vei gasi tot ceea ce ii este necesar utilajului tau, la calitatea cea mai buna.

Ne dorim sa ramanem pentru tine prima optiune atunci cand alergi dupa o piesa de schimb pentru utilajul tau. Vrem ca sa consideri relatia cu noi un beneficiu pe care il ai in raport cu competitorii tai. Sa-l porti cu tine peste tot unde ai lucrari, sa fim asul tau din maneca, cartea intotdeauna castigatoare, cosul de 3 puncte din ultima secunda. Stim ca nu este simplu, ca, de multe ori, regulile jocului se schimba, dar noi ne facem intotdeauna temele si anticipam orice nou trend pe piata. Suntem acolo unde esti si tu. Ba chiar inainte.

Doar un buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat A300 si se rezolva!
Stimate client, iata un hint. Gratuit. De obicei, defectiunile care sunt cauzate de uzura sunt de natura celor determinate de depasirea parametrilor de lucru peste limita de acceptabilitate. Respecta-ti utilajul ca si cum ar fi un membru al familiei.

Consultanta gratuita - asul din maneca!
Daca nu esti convins de compatibilitatea piesei de schimb cu utilajul tau, contacteaza mai intai echipa noastra de consultanti. Sunt buni si iti vor spune detaliat ce vrei sa afli. Tema pieselor de schimb e la desert pentru ei. Asadar, iti vor oferi toate informatiile necesare pentru ca tu sa ai certitudinea ca ai facut alegerea potrivita. Iar daca nu te conving cei 4 asi de pe masa, il scoatem si pe al 5-lea -    toate informatiile sunt oferite in mod gratuit.

Daca alegi sa achizitionezi acest buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat A300 vrem sa stii ca esti asigurat in cazul unui neplacut defect de fabricatie. In interiorul pachetului cu piesa de schimb vei gasi si un certificat, prin care iti asiguram 6 luni garantie pentru orice defect de fabricatie. In acest interval de timp nu platesti nimic. Ne spui ce s-a intamplat si intervenim.

Iti livram produsul solicitat prin curier rapid, oriunde te-ai afla in tara, in 24 de ore. Modalitatea de plata acceptata este cu ramburs, sau poti plati in avans prin cont. Cauta-ne utilizand datele din contact.  Bineinteles ca poti verifica starea piesei inainte de a o plati, avem si aceasta optiune. Si se mai poate si asa, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti si o ridici personal.

Montajul reprezinta un lucru foarte important atunci cand doresti ca totul sa se desfasoare fara alte accidente. Ti-a ajuns unul. Daca ai gresit la montaj, piesa nu isi recupereaza costul prin exploatare.  Ba platesti in plus. Nu vrei asa ceva. Mai bine iti trimitem un mecanic in cel mai scurt timp la punctul tau de lucru. Cunoastem unul bun de tot.

Specificatii tehnice

• Diametru total: 89mm
• Inaltime totala: 56mm
• Inaltime parte filetata: 19mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura