Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic miniincarcator Bobcat 741

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 741
Cod produs
DTHUF9IA-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 741 este un produs care va asigura pastrarea uleiului doar in interiorul sistemului hidraulic al miniincarcatorului tau! El are, asadar, un rol extrem de important in bunul mers al utilajului tau! Si nu are nevoie de prea multa atentie din partea ta ca sa se apuce de treaba! Iata o piesa durabila, din gama premium, executata in cele mai moderne fabrici, ce poarta semnatura Bobcat.

Stiai ca, la noi, depozitul este mereu plin pana la refuz, in anticiparea nevoilor tale?
Noi iti punem la dispozitie permanent toate componentele de care ai nevoie, de fiecare data cand trebuie sa executi operatiuni de intretinere, schimb sau mentenanta. Pune-ne la incercare serviciile de top si bucura-te si de unele dintre cele mai bune produse pentru vehiculele tale!

Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 741 este un articol rezistent!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea uleiului in sistemul hidraulic si ajuta de eliminarea presiunii din sistem.

Consultanta gratuita - informatii certe!
Este fain sa poti sa accesezi informatii tehnice corecte inainte sa achizitionezi produsele dorite. Este fain si sa stii la ce sa te astepti din partea unui produs dorit. O consiliere la momentul oportun chiar face diferenta!

Un buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 741 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Colaborand cu noi, ai toate certificarile necesare!

Ai facut vreodata o comanda pentru ca, a doua zi, coletul sa si ajunga la tine?
Un buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 741 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul acestei componente nu trebuie sa fie inca un motiv de ingrijorare! Intr-o clipita ai si instalat corect piesa noastra de schimb. Iti recomandam sa verifici, cu ajutorul specialistilor nostri, compatibilitatea perfecta intre produsele achizitionate si utilajul ce va beneficia de acestea!

Specificatii tehnice

• 38x50mm
• Material plastic
• Are filtru in capac
Trimite mesaj
Din Gura in Gura