Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic miniincarcator Bobcat 530

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 530
Cod produs
H8GFZOTM-RA
Out Of stock
Descriere
Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 530 asigura pastrarea uleiului in interiorul circuitului sistemului hidraulic, impiedicand revarsarea acestuia si este cea mai buna alegere atunci cand esti dornic sa achizitionezi doar articole durabile si rezistente! Aceasta componenta de incredere, realizata din cele mai durabile materii prime, este recomandarea pe care o lanseaza specialistii nostri catre tine, specialisti care te asteapta cu raspunsuri, orice problema ai intampina! Indrazneste sa ne apelezi!

Descopera o echipa faina si dedicata, care va colabora, umar la umar, cu tine, oferindu-ti sprijin la fiecare pas! Si, nu uita: in depozitul nostru vei avea ocazia sa iti alegi componentele dorite, dintr-o mare aproape infinita de produse cu remune, ce se bucura de super oferte!

Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 530 este o piesa de schimb rezistenta!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea uleiului in sistemul hidraulic si ajuta de eliminarea presiunii din sistem.

Consultanta gratuita este o sansa in plus!
Indrumarile si suportul pe care le vei primi din partea specialistilor nostri se vor dovedi a fi de un real folos! Vei putea alege corect, investi conform si economisi!

Un buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat 530 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Cand ai toate certificarile, lucrezi linistit!

Noi colaboram doar cu cei mai seriosi curieri care vor ajunge la tine cat ai zice peste. Un buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat 530 va ajunge la usa ta imediat! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul e o treaba serioasa. Nu poti da cu banul si nici nu te indrumam sa faci compromisuri. Asigura-te ca piesa de schimb noua este montata corect. Vei avea numai de castigat!

Specificatii tehnice

• 38x50mm
• Material plastic
• Are filtru in capac
Trimite mesaj
Din Gura in Gura