Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson aerisitor rezervor hidraulic  Bobcat S130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
0TMY4QFG-RA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand cei de la Bobcat s-au hotarat sa proiecteze acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat S130 ultra rezistent si fiabil, au luat in considerare toate punctele cheie, de importanta, pentru ca produsul rezultat sa fie unul eficient pentru utilajele care se vor bucura de el. Designul piesei noastre de schimb o recomanda, cat si calitatea materialelor folosite. Busonul nostru aerisitor este realizat din materiale de top, conceput special pentru a rezista, vreme indelungata, in fata exploatarii.
Specialistii nostri iti stau la dispozitie, asa ca tu poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate. Afla toate raspunsurile cautate, chiar inainte de achizitie! Asa un buson aerisitor este o piesa de schimb insarcinata sa asigure pastrarea uleiului doar in interiorul sistemului hidraulic al miniincarcatorului pe care il administrezi!

Acest buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat S130 este un articol performant!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea uleiului in sistemul hidraulic si ajuta de eliminarea presiunii din sistem.

Consultanta gratuita - pasi siguri!
Este fain sa poti sa accesezi informatii tehnice corecte inainte sa achizitionezi produsele dorite. Este fain si sa stii la ce sa te astepti din partea unui produs dorit. O consiliere la momentul oportun chiar face diferenta!

Garantie
Un buson aerisitor rezervor hidraulic Bobcat S130 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Colaborand cu noi, ai toate certificarile necesare!

Livare
Ai facut vreodata o comanda pentru ca, a doua zi, coletul sa si ajunga la tine? Un buson aerisitor rezervor hidraulic pentru miniincarcator Bobcat S130 va ajunge la usa ta super rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montaj
Montajul acestei componente nu trebuie sa fie inca un motiv de ingrijorare! Intr-o clipita ai si instalat corect piesa noastra de schimb. Iti recomandam sa verifici, cu ajutorul specialistilor nostri, compatibilitatea perfecta intre produsele achizitionate si utilajul ce va beneficia de acestea!

Specificatii tehnice

• 38x50mm
• Material plastic
• Are filtru in capac
Trimite mesaj
Din Gura in Gura