Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea de transmisie Bobcat 6662855

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6662855
Cod produs
Z7KPGF3O-RC
Out Of stock
Descriere
Sa nu uitam niciodata de grija pentru sanatatea utilajului! Forta lui la munca valoreaza exact atat cat ai investit! O simpla curea de transmisie Bobcat 6662855 poate face diferenta intre succes si esec in afacerea ta. Nu, nu ai nevoie de averi, ci numai de oamenii potriviti, care stiu sa te indrume, cat si de timp si informatie de calitate, din surse sigure!

Curea de transmisie Bobcat 6662855 - piesa asteptata de utilajul tau e pe raftul nostru!
De ce utilajul tau are nevoie de ea si doar de ea? Pentru ca de starea ei buna depinde intreaga putere a miniincarcatorului tau. Cand cureaua de transmisie e slabita, scade puterea pe care motorul o livreaza catre pompa hidraulica, iar miniincarcatorul gafaie, chiar si cand cupa lui e pe jumatate goala.

Daca ai decis ca e momentul sa o schimbi, fii atent si la rolele intinzatoarelor. Avem mai multe modele. Dar cel mai bine ar fi sa ne ceri parerea, ca sa achizitionezi exact ceea ce ai nevoie.

Avem pentru tine mai mult decat piese de schimb!
Angajatii nostri sunt aici pentru tine, gata sa-ti primeasca solicitarile si sa descopere adevaratele nevoi ale masinariei pe care o conduci! Asa ca suna la oricare dintre numerele de telefon afisate! Suntem pe deplin satisfacuti de rezultatele pozitive ale clientilor nostri, carora le-am oferit resurse perfecte de remediu si sfaturi utile pentru o conduita mai buna! Aceste satisfactii sunt motivul pentru care ne iubim munca!

O asemenea curea de transmisie originala nu vine singura la tine, are factura si certificat de garantie, in acelasi colet. Sase luni de exploatare intensa sunt o joaca de copil pentru aceasta piesa. Daca, totusi, intampini probleme in acest interval, ne poti contacta oricand.

Ai plasat comanda? Atunci fii sigur ca aceasta curea de transmisie Bobcat 6662855 va fi la usa ta in circa 24 de ore.

Lasa montajul in seama specialistilor. Cunosti tu specialisti sau e bine de stiut ca mecanicii din service-urile noastre partenere stiu perfect cum sa inlocuiasca o curea de transmisie Bobcat 6662855 precum aceasta. Pentru detalii, apeleaza la noi fara rezerve, fie telefonic, fie prin formularul de contact.

Specificatii tehnice
Lungime - 1800 mm
Latime - 40 mm
Dinti pe 4 randuri
149 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura