Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea Bobcat 17250684

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 17250684
Cod produs
9N1UFSBQ-SC
Out Of stock
Descriere
Referitor la aceasta curea Bobcat 17250684 ne-am informat pentru dumneavoastra. Este un produs absolut nou conceput din materiale revolutionare. Astfel, spre deosebire de curelele modele mai vechi, acestea au o rezistenta mult mai mare la factorii de uzura, cum sunt: frecarea, mediile cu temperaturi inalte, lovirea si altele. Iar diferentele de pret sunt insignifiante. Alege ce e mai bun pentru a avea un utilaj cu serviciul bun.

Ce te faci cand esti plecat intr-o calatorie de interes personal si suna telefonul. Este de la colaboratorul tau de incredere, omul numarul 2 din firma. Tu esti in aeroport cand acesta te anunta ca a cazut o piesa. Are nevoie de o curea Bobcat 17250684. Opresti avionul? Schimbi ruta? No way! Ii spui doar sa caute la tine in sertar agenda cu numere de telefon. La litera A, scrie ACN. Ii spui sa sune acolo, sa le spuna despre ce este vorba si apoi sa mearga la o cafea, caci restul se rezolva. Calatorie placuta.

Curea Bobcat 17250684 make it good!
Cureaua de transmisie transmite puterea de la motor la pompa hidraulica. Functia unei curele de antrenare este de a transfera cuplul de la scripetele de alimentare la unul sau mai multe scripete actionate. Cureaua este proiectata si fabricata pentru a transfera acest cuplu eficient si in mod sigur. Un cuplaj uzat va provoca un zgomot strigator cauzat de alunecarea curelei. De asemenea, va provoca o scadere a dinamicii sistemului hidraulic.

Consultanta gratuita pentru utilajul tau!
La temelia oricarui parteneriat de succes se afla o comunicare transparenta si directa. Inseamna ca ridic receptorul la primul apel, zambesc si vorbesc. Si mai inseamna ca, la final, cand partenerul a aflat tot ce si-a dorit si a intrebat cat costa, eu sa ii spun, nu costa nimic, ne-a facut placere. Sunati-ne oricand.

O asemenea curea transmisie Bobcat 17250684 are si certificat de garantie, care o va insoti in colet, in drumul spre tine. L-ai putea folosi in acele rare cazuri in care identifici un defect de fabricatie, in primele 6 luni de utilizare dupa achizitie.

Aceasta curea Bobcat 17250684 trebuie sa ajunga la tine. Nu e doar sarcina noastra ci si placerea. Avem placerea sa te primim la noi ca sa poti ridica produsul direct din depozit. Avem placerea sa expediem piesa cu curieratul rapid astfel incat sa ajunga in 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montajul unei piese de schimb reprezinta un proces nu neaparat la indemana oricui. Doua maini stangi iti pot “aranja” utilajul pentru multa vreme. Apeleaza, asadar, doar la specialisti certificati in domeniu pentru a evita surprizele neplacute. Daca nu cunosti niciunul, iti recomandam noi unul fain. Maini de aur. Oriunde in tara.
Specificatii tehnice

• 142 de dinti, dispusi pe 4 randuri
• Lungime: 1720 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura