Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat S100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S100
Cod produs
0P6MSYA5-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat S100 aflata la noi, in depozit, are o calitate ireprosabila. Suntem atenti si pregatiti. Noi nu ne aprovizionam cu produse indoielnice, produse prin cine stie ce hale din tabla. Pe rafturile noastre se gasesc doar piese de schimb cu origine cunoscuta. Sunt performante, sunt solide si rezistente. Tu nu trebuie sa-ti faci griji. Cumparand de la noi, utilajul tau va functiona la fel ca in prima zi, iar tu iti vei putea desfasura programul fara intreruperi neplacute.

Activitatea in business e ca viata. Zile bune si zile proaste. Nu ar mai fi bussines daca totul ar decurge ca in filmele de familie sau de Craciun. Asa ceva nu exista, sau nu pe planeta Pamant. La noi in bransa lucrurile sunt concrete ca o stanca. Sunt ca in inductia matematica, daca A este mai mare decat B si B este mai mare decat C, atunci A este mai mare decat C. Ce inseamna asta? Daca utilajul tau are nevoie de o piesa de schimb, tu trebuie sa o inlocuiesti cu una noua, fiabila, rezistenta si la un pret bun. Daca aceasta piesa se gaseste la ACN, atunci tu suni la ACN si o primesti. E si matematica simpatica uneori.

Aceasta garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat S100 este ca o haina impermeabila!
Aceasta garnitura previne scurgerile din sistem. Este o componenta extrem de importanta a distribuitorului. Poate parea neinsemnata dar ea previne, printre altele, riscul exploziilor, pentru ca lichidul tehnic al utilajelor este inflamabil. Nu trebuie, sub nicio forma, sa “transpire” in alta parte decat prin canalele pentru care a fost desemnat sa circule.

Fie ploaie, fie vant, pastreaza acest gand!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte haiosi. Pe langa piesa primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor. Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Aceasta garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat S100 cumparata de la noi este un element al motorului, este prelucrata cu mare grija si super fiabila. Poti avea in ea incredere deplina. Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Pentru acel “nu se stie niciodata”.

Piesele noastre de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Orice localitate. In maxim 24 de ore curierul va bate la usa. Dar sa stii ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si le poti ridica personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e happy end.

Montajul este un pas final dar important in fuctionarea pe termen lung a unei piese de schimb. De aceea trebuie efectuat corect si, neaparat, de catre un specialist. Nu numai ca oferi un start reusit al piesei insa, in plus, vei beneficia de o perioada lunga de functionare si de o performanta sporita.

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura