Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat S850

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S850
Cod produs
F20G3AXW-SC
Out Of stock
Descriere
Daca alegi garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat S850 de la noi din depozit, problema tehnica este ca si rezolvata. Nu te stresa prea tare cu celelalte problemute adiacente, avem solutii si pentru ele. O ambalam cum trebuie ca sa nu se deterioreze pe drum. O livram astfel incat sa ajunga la tine in maxim 24 de ore. Stim si cine poate sa o monteze la utilajul aflat pe dreapta. Indiferent unde te afli. Cum ar spune, un tanar specialist, checked!

Domeniul industriei si al constructiilor este unul extrem de competitiv. Economia moderna reclama performanta, cere sudoare si inteligenta. Iar termenele sunt tot mai presante. Ea te primeste cu generozitate cand performezi, dar te trimite acasa atunci cand nu mai dai randament. Noua ne plac provocarile. Economia este ca desertul in furtuna de nisip, dar este si oaza care te salveaza daca stii sa iti conduci caravana. Consultantii nostri sunt exploratori de soi. Hai cu noi si vom calatori prin business-ul contemporan in siguranta.

Garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat S850 nu poate da gres!
Sunt nenumarate tipuri de distribuitori. Pot fi manuali sau electrici si au o gramada de utilizari. Practic nu exista masinarie dotata cu motor care sa nu aiba in componenta si un model de distribuitor. Si poti vorbi asa indelung despre acest dispozitiv, despre cat de frumos si util este dar nu uita un lucru. Daca nu are o garnitura perfect etansa, fara fisuri sau defecte, povestile despre “distri” sunt doar fictiuni. Incepe, asadar, discutia despre distribuitor amintind de garnitura.

Om bun deschide-ne poarta!
Si da-ne consultanta cea mai buna. Sfaturile oferite de oamenii nostri sunt absolut gratuite. O fac din tot sufletul. Ei sunt calzi, empatici si saritori, nu ii surprinde nicio intrebare. Stii de la ei in orice moment care sunt piesele de schimb potrivite pentru utilajul tau. Afli de unde vin, ce calitati au si cat de repede iti sosesc. Bate la poarta, iti vor deschide imediat. Esti binevenit.

Orice piesa vei comanda din depozitul nostru nu va ajunge decat insotita de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Fara indoiala ca si aceasta garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat S850 cumparata de la noi va avea una in pachetel. Pune-o bine, intr-un loc sigur. Pentru ca este importanta.

Garnitura solicitata ajunge la tine rapid si sigur. Ca si cum ai pocni din degete. Avem acces la toate posibilitatile de livrare posibile. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click, utilizand datele din contact.

Ai nevoie de asistenta pentru montarea pieselor? Nu cunosti un mecanic ca lumea? Ia legatura cu departamentul nostru tehnic si-ti vor trimite imediat echipele noastre de mecanici colaboratori. Le avem disponibile pe tot intinsul patriei. Ele te vor ajuta sa montezi si aceasta garnitura fara nici o bataie de cap. Dar si pentru alte reparatii.

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura