Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat T750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T750
Cod produs
WLPJSZ1H-SC
Out Of stock
Descriere
„Ia cu tine si inima mea...” dar si aceasta garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat T750, care se gaseste la noi in depozit. Si nu e nevoie sa o iei in America, du-o doar pana la utilajul tau si fa-i reparatia cum trebuie. Si asa vine America la tine. Acum totul e in regula, nu? Toata lumea mainile sus! Nu va aud, si mai sus! Lucram veseli la ritmuri inalte.

Ne extindem permanent echipa si facem totul ca sa o avem cu informatia la zi. Totul in raport cu cerintele tale, stimate client. Suntem constienti de increderea pe care o primim de la tot mai multi parteneri si raspundem cu responsabilitate. Daca dezvoltare inseamna mai multi consultanti, e perfect. Mai aducem. Este o generatie tanara, curioasa si dornica sa isi construiasca o cariera. Noi le oferim cele mai frumoase oportunitati. Noi si parteneriatul statornic cu tine.

O garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat T750 iti asigura viitorul!
Fiecare piesa are rolul ei in opera finala care o reprezinta un Bobcat in toata splendoarea lui. Garnitura ajuta la o etansare perfecta a locului de montaj a distribuitorului. Nu permite pierderi de lichid, nu permite pierderea de presiune, nu permite contaminarea cu particule din afara motorului.

De la mine catre tine!
Spune-ne de ce ai nevoie si impreuna vom gasi solutia cea mai simpla si avantajoasa. Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt pregatiti si proactivi, gata sa fie alaturi de tine. Te tinem departe de complicatii.

Aceasta garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat T750 nu trebuie sa te lase indiferent, fiind unul dintre cele mai bune elemente de etansare de pe piata. Detine si un certificat de garantie valabil pentru o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Livram aceasta garnitura comandata in cel mai scurt timp, in toate colturile tarii, in colaborare cu firmele de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Desigur ai posibilitatea de a solicita desfacerea pachetului la primire. Pentru a ridica personal piesa direct de la sediul firmei, te asteptam sa ne treci pragul, langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Am intalnit de-a lungul vremii tot felul de “saracii” de montaj executate de nici nu stii cine. De aceea suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru aceasta etapa a reparatiei. Ia un mecanic autorizat, lasa-l pe el sa faca operatiunea. Un montaj perfect promite o perioada mult mai extinsa de functionare a utilajului.

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura