Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat 641

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 641
Cod produs
VDJXTGRF-SC
Out Of stock
Descriere
In orice catalog vei citi ca garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat 641 are un cod numeric. Pentru contabilul tau e perfect. El ia, il pune in nota contabila, face totalul si inchide ziua. Insa pentru tine este un obiect viu. Mai ales cand ai nevoie de o garnitura buna pentru ca utilajul produce costuri suplimentare din cauza celei vechi. Lasa-l pe economist in lumea lui, tu noteaza-ti codul si suna-ne. Avem piesa, este exact aceea care iti trebuie.

Ceea ce ne-am stabilit drept vocatie inca de la inceput a fost standardul. Ne-am setat un standard inalt atunci cand e vorba de calitate si de profesionalism. Respingem jumatatile de masura cand este vorba de calitatea pieselor de schimb pe care le aducem pentru tine. Apoi tinem standardul sus si in ce priveste serviciul specialistilor nostri. Va fi intotdeauna unul operativ, empatic si cu o solutie buna la final, personalizata. Suntem partenerul serios de care ai nevoie.

Garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat 641 pentru un acord fin!
Fiecare piesa isi canta partitura in orchestra bine acordata a utilajului. Pentru ca in concertul tehnic sa nu existe falseturi, trebuie ca acestea sa fie functionale, sa isi respecte notele si bagheta dirijorului de la volan. Garnitura din imagini nu poate iesi din aceasta regula. Mai ales ca asigura etansarea distribuitorului si impiedica, astfel, scaparile de lichid din sistem.

Langa tine ieri, astazi si maine!
Afacerea ta depinde de o multime de variabile aflate intr-un echilibru sensibil. Una dintre ele - reviziile si reparatiile, aceasta insemnand achizitii de piese de schimb. Produsele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie sa beneficieze de un montaj corect, si, mai ales, trebuie sa fie insotite de toate informatiile relevante legate de functionarea lor. Iar cu aceasta se ocupa consultantii nostri tehnici. Este un serviciu gratuit, apeleaza la el ca sa fii la curent.

Este important ca, impreuna cu aceasta garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat 641, tu sa primesti toata documentatia necesara. Si nu ne referim doar la facturi sau la documentele de transport. Ci si la certificatul de garantie pentru defectele de fabricatie care le va insoti. Este valabil 6 luni.

Livrarea pieselor noastre decurge intotdeauna operativ, rapid si in siguranta. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. O poti ridica direct din depozit. Spune-ne numai cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Pentru a evita defectiunile premature sau alte incidente neplacute, asigura-ti montajul de piese de schimb doar cu specialistii din domeniu. Acestia stiu mai multe decat manuirea ciocanului si, astfel, nu-ti vor face surprize neplacute. Colegii nostri iti pot recomanda oricand unul. Avem o echipa de mecanici colaboratori competenta.

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura