Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat 543

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 543
Cod produs
KBGSV4JP-SC
Out Of stock
Descriere
Orice lucru are un inceput. Chiar si o relatie de business cu un partener serios. Uite, incepe relatia cu noi achizitionand aceasta garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat 543 care se afla in depozit. Este o piesa varf de gama, vedeta seriei. Este extrem de rezistenta, testata in functionarea a mii de alte utilaje similare. De asemenea, are un pret foarte bun. Cauta-ne pe site sau telefonic si ia legatura cu consultantii nostri. Vei avea parte de o experienta super placuta.

Cand am ridicat acest depozit, am facut-o cu mult curaj, dar si cu mult entuziasm. Unii ii spun entuziasmul pionierului. Ne place mult sa ne amintim pentru ca si curajul este tot un atribut al pionierului. Am vazut ce dificil este sa construiesti o cladire, d-apoi o afacere. Am simtit pe pielea noastra piedicile care au stat in calea dezvoltarii noastre. Dar ce satisfactie mai mare cand reusesti!. Acum stim cum se face, putem sa te invatam atatea lucruri. Vino alaturi de noi!

Garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat 543 pentru un acord fin!
Fiecare piesa isi canta partitura in orchestra bine acordata a utilajului. Pentru ca in concertul tehnic sa nu existe falseturi, trebuie ca acestea sa fie functionale, sa isi respecte notele si bagheta dirijorului de la volan. Garnitura de care ai nevoie nu poate iesi din aceasta regula. Mai ales ca asigura etansarea distribuitorului si impiedica, astfel, scaparile de lichid din sistem.

Langa tine ieri, astazi si maine!
Afacerea ta depinde de o multime de variabile aflate intr-un echilibru sensibil. Una dintre ele - reviziile si reparatiile, aceasta insemnand achizitii de piese de schimb. Produsele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie sa beneficieze de un montaj corect, si, mai ales, trebuie sa fie insotite de toate informatiile relevante legate de functionarea lor. Iar cu aceasta se ocupa consultantii nostri tehnici. Este un serviciu gratuit, apeleaza la el ca sa fii la curent.

Este important ca, impreuna cu aceasta garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat 543, tu sa primesti toata documentatia necesara. Si nu ne referim doar la facturi sau la documentele de transport. Ci si la certificatul de garantie pentru defectele de fabricatie care le va insoti. Este valabil 6 luni.

Livrarea pieselor noastre decurge intotdeauna operativ, rapid si in siguranta. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. O poti ridica direct din depozit. Spune-ne numai cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Pentru a evita defectiunile premature sau alte incidente neplacute, asigura-ti montajul cu piese de schimb doar cu specialistii din domeniu. Acestia stiu mai multe decat manuirea ciocanului si, astfel, nu-ti vor face surprize neplacute. Colegii nostri iti pot recomanda oricand unul. Avem o echipa de mecanici colaboratori competenta.

Specificatii tehnice
• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura