Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat T650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T650
Cod produs
I6A752NS-SC
Out Of stock
Descriere
Ai aflat, in sfarsit, de oferta noastra pentru garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat T650 prezentata si in imagini. Desigur, si prima impresie conteaza. Dar e nevoie si de a doua, si de a treia. Te asiguram ca iesim bine la toate. Iti oferim un produs original, de calitate garantata, care poate fi comandat imediat, on-line pe site-ul firmei sau telefonic. Sau pe care il poti ridica direct de la depozit. Unde vei avea ocazia impresiei finale. Cea mai buna!

Consultantul nostru tehnic stie ce doresti inca din clipa in care l-ai apelat. Este posesorul unui simt aparte, nimeni nu il mai are. Uneori ne spune, acuma o sa ma sune domnul X, are nevoie de o garnitura. Iar dupa numai 5 minute suna domnul X - “am nevoie de o garnitura!”. Ai mai vazut asa ceva? Nu greseste niciodata. Pe de alta parte, o conversatie cu el este mereu placuta. Stie sa fie jovial, stie sa te binedispuna. Nu ii place sa fii ingrijorat si are si solutia. Alteori ne spune, simt ca domnul Y va parca la noi peste 5 minute. Ii trebuie o garnitura. Ce credeti ca se intampla peste 5 minute?

O garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat T650 iti asigura viitorul!
Fiecare piesa are rolul ei in opera finala care o reprezinta un Bobcat in toata splendoarea lui. Garnitura ajuta la o etansare perfecta a locului de montaj a distribuitorului. Nu permite pierderi de lichid, nu permite pierderea de presiune, nu permite contaminarea cu particule din afara motorului.

De la mine catre tine!
Spune-ne de ce ai nevoie si impreuna vom gasi solutia cea mai simpla si avantajoasa. Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti pun la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt pregatiti si proactivi, gata sa fie alaturi de tine. Te tinem departe de complicatii.

Aceasta garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat T650 nu trebuie sa te lase indiferent, fiind unul dintre cele mai bune elemente de etansare de pe piata. Detine si un certificat de garantie valabil pentru o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Livram aceasta garnitura comandata in cel mai scurt timp, in toate colturile tarii, in colaborare cu firmele de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Desigur ai posibilitatea de a solicita desfacerea pachetului la primire. Pentru a ridica personal piesa direct de la sediul firmei, te asteptam sa ne treci pragul, langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Am intalnit de-a lungul vremii tot felul de “saracii” de montaj executate de nici nu stii cine. De aceea suntem foarte fermi atunci cand facem recomandari pentru aceasta etapa a reparatiei. Ia un mecanic autorizat, lasa-l pe el sa faca operatiunea. Un montaj perfect promite o perioada mult mai extinsa de functionare a utilajului.

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura