Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat 1600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 1600
Cod produs
4P0JY6DZ-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat 1600 isi asteapta randul sa intre in productie. O avem pe raft, e nerabdatoare. Are pedigree tare, este fabricata cu atentie la detalii de un brand de Top 3. Poate ca e mica, dar face sa functioneze utilajul mare. Este o piesa rezistenta si fiabila si participa curajoasa la efortul comun. Asa sunt toate piesele de la noi din depozit. Nerabdatoare sa lucreze pentru utilajul tau. Incearca-le!

Ne place sa credem ca avem nu doar o legatura de afaceri cu partenerii nostri. E poate chiar si emotionala, a bit. Ne pasa de utilajele pe care le detin ca si cum ar fi ale noastre. Ne merge bine cand lor le merge bine. Si nu suntem fericiti cand ceva nu le functioneaza. Iar cand acestea mai cedeaza la lucru, stim ce motiv de ingrijorare inseamna. Prietenul la nevoie se cunoaste. Intervenim imediat asupra utilajului bolnav si-l facem bine. Suntem intotdeauna aproape, suflet langa suflet.

Aceasta garnitura distribuitor miniincarcator Bobcat 1600 pune umarul!
Prin utilajul tau circula lichid tehnic. Fara o circulatie continua si la parametrii constanti, lucrul optim este imposibil. Distribuitorul este o piesa vitala pentru sistemul circulator. Insa ar fi doar o piesa decorativa fara o garnitura lipsita de vicii, care sa etanseze perfect. Detinem aceasta garnitura, este de o calitate excelenta.

Zambeste, cu noi maine va fi mai bine!
Daca nu azi, sigur maine te loveste napasta. Te lasa o piesa sau chiar utilajul intreg. Nu ii permite sa-ti innegreasca ziua. Avem ac de cojocul ei. Daca nu reusesti sa descoperi singur o solutie eficienta si rapida, cauta baietii nostri cu toata deschiderea. Avem o echipa foarte bine pregatita, gata sa sara in focul remedierii situatiei pentru tine. Suna cu incredere!

Aceasta garnitura distribuitor pentru miniincarcator Bobcat 1600 cumparata de la noi va ajunge insotita de toate actele necesare. Certificatul sau de garantie care completeaza pachetul este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Este important sa cunosti toate detaliile, pentru ca poti beneficia la nevoie de ele.

Livram garnitura oriunde in tara, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Poti deschide pachetul la primire si poti verifica starea in care componentele au ajuns la tine, inainte de a plati. Daca ti-e mai la indemana sa ridici pachetul direct din depozit, te asteptam pe la noi, la margine de Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montajul corect al piesei se reflecta direct in economia de timp, cat si bani. Orienteaza-te, intotdeauna, catre specialistii din domeniu. Acestia stiu exact cum sa potriveasca piesa de schimb astfel incat sa nu se deterioreze prematur. Nu-ti lasa lucrarea pe mainile vreunui ageamiu.

Specificatii tehnice

• Diametru interior: 15.9mm
• Diametru exterior: 23.4mm
• Grosime: 4,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura