Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru basculare cupa Bobcat 323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 323
Cod produs
DXI2S6OH-RA
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam sa faci doar investitii inspirate, calculate si gandite astfel incat nu numai prezentul, dar si viitorul utilajului tau sa fie asigurat! Alege mereu calitatea, achizitionand acest kit garnituri cilindru basculare Bobcat 323 ce te asteapta in depozitul nostru, si care are o oferta care te va surprinde placut! Setul pe care il prezentam acum este un rezultat excelent al tehnologiei avansate de astazi, executat exceptional, avand la baza cele mai bune materiale!

Cilindrii hidraulici depind de etansari pentru a inchide golurile dintre diferitele componente ale cilindrului (cum ar fi pistoanele, sau alezajul cilindrului) pentru performanta optimizata a sistemului. Aceste etansari sunt de asteptat sa mentina presiunea hidraulica, sa reziste la intervale largi de temperatura si sa fie compatibile cu fluidele hidraulice.

Acest kit garnituri cilindru basculare Bobcat 323 este un set eficient!
Montajul acestui set de piese de schimb se realizeaza relativ simplu! Kit-ul nostru va asigura etansarea cilindrului hidraulic, asa cum nu ai mai vazut pana acum.

Consultanta gratuita, zi de zi!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Un kit garnituri cilindru basculare Bobcat 323 este un set care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa?

Cand te hotarasti sa faci pasul spre produse de calitate, iti asiguri afacerea si utilajele pe care le administrezi! Asta vei face achizitionand acest kit garnituri cilindru basculare cupa pentru miniexcavator Bobcat 323 rezistent! Iar cum noua ne place sa fim implicati pana la capat, dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand acest produs de top pe site-ul nostru.

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, cu un montaj executat corect, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura