Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru basculare miniexcavator Bobcat 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat 320
Cod produs
P7RJY9FV-RA
Descriere
Iti propunem sa nu mai stai pe ganduri! Vino la depozitul nostru ca sa te convingi ca suntem partenerul ideal. Acel partener in care poti avea incredere si care va avea mereu o mana intinsa spre tine, de fiecare data cand vei avea nevoie! Gasesti aici produse numai unul si unul. Acest kit garnituri cilindru basculare Bobcat 320 ce te asteapta in depozitul nostru este o dovada in acest sens.
Setul nostru este ideal pentru solutionarea rapida si conforma a etansarii cilindrului hidraulic. Afla detaliile despre acest kit inegalabil chiar de la consultantii nostri. Ei au toate informatiile despre componentele pe care noi le comercializam si sunt gata sa ti le impartaseasca!

Acest kit garnituri cilindru basculare Bobcat 320 este semnat Bobcat!
Montajul acestui set de piese de schimb se realizeaza relativ simplu! Kit-ul nostru va asigura etansarea cilindrului hidraulic, asa cum nu ai mai vazut pana acum.

Consultanta gratuita, ceas de ceas!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Un kit garnituri cilindru basculare Bobcat 320 este un set care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa?

Cand te hotarasti sa faci pasul spre produse de calitate, iti asiguri afacerea si utilajele pe care le administrezi! Asta vei face achizitionand acest kit garnituri cilindru basculare cupa pentru miniexcavator Bobcat 320 rezistent! Iar cum noua ne place sa fim implicati pana la capat, dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand acest produs pe site-ul nostru.

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, cu un montaj executat corect, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura