Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru ridicare brat Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 773
Cod produs
5E9FO2HU-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de kit garnituri cilindru brat Bobcat 773 ce te asteapta in depozitul nostru este o propunere a specialistilor nostri pentru miniincarcatorul tau. Trebuie sa stii ca specialistii nostri au doar binele utilajelor tale in gand atunci cand lanseaza propunerile. Asadar, kitul nostru este special dedicat miniincarcatoarelor si va executa o sigilare ca la carte, avand o compatibilitate de 100%. Sunt multe tipuri de etansari hidraulice, folosite in diverse aplicatii si realizate din materiale diverse.
Cel mai des folosit material pentru etansarea cilindrului hidraulic este cauciucul acrilonitril sau nitril butadiena (NBR). Alege produsul nostru rezistent si asigura-i utilajului tau un rulaj perfect, pentru multa vreme! Daca inca nu esti convins ca acest set este alegerea corecta, noi nu ne suparam. Din contra, te asteptam la o discutie pentru a te sprijini in achizitiile viitoare!

Acest kit garnituri cilindru brat Bobcat 773 este rezistent si sigur!
Montajul acestui set de piese de schimb se realizeaza relativ simplu! Kit-ul nostru va asigura etansarea cilindrului hidraulic, asa cum nu ai mai vazut pana acum.

Consultanta gratuita, non stop!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Un kit garnituri cilindru brat Bobcat 773 este un set care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa?

Cand te hotarasti sa faci pasul spre produse de calitate, iti asiguri afacerea si utilajele pe care le administrezi! Asta vei face achizitionand acest kit garnituri cilindru ridicare brat pentru miniincarcator Bobcat 773 rezistent! Iar cum noua ne place sa fim implicati pana la capat, dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru.

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, cu un montaj executat corect, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura