Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru ridicare brat Bobcat 763

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 763
Cod produs
NPOWIGL5-RA
Out Of stock
Descriere
Achizitioneaza si tu acest kit garnituri cilindru brat Bobcat 763 ce te asteapta in depozitul nostru, fiindca este un set de piese de schimb cu adevarat rezistent, pe care il gasesti acum la o super oferta! Iata un set de produse atat de durabil si fiabil, incat ne simtim increzatori sa putem sa-ti aducem doar cele mai de top piese, oricand, pentru tine!
Te asiguram ca vei alege o serie de piese de schimb de o calitate excelenta, ce satisface cele mai riguroase cerinte in ceea ce priveste fiabilitatea, durabilitatea si performanta! Garniturile semnate Bobcat vor asigura utilajului tau o functionare fara cusur. Poti sa fii sigur ca atunci cand optezi pentru kitul propus de noi, vei gasi ca acesta este de o compatibilitate perfecta cu utilajul tau si de o rezistenta incredibila!

Acest kit garnituri cilindru brat Bobcat 763 este durabil si fiabil!
Montajul acestui set de piese de schimb se realizeaza relativ simplu! Kit-ul nostru va asigura etansarea cilindrului hidraulic, asa cum nu ai mai vazut pana acum.

Consultanta gratuita, neconditionat!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Un kit garnituri cilindru brat Bobcat 763 este un set care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa?

Cand te hotarasti sa faci pasul spre produse de calitate, iti asiguri afacerea si utilajele pe care le administrezi! Asta vei face achizitionand acest kit garnituri cilindru ridicare brat pentru miniincarcator Bobcat 763 rezistent! Iar cum noua ne place sa fim implicati pana la capat, dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand acest produs pe site-ul nostru.

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, cu un montaj executat corect, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura