Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru brat miniexcavator Bobcat E17Z

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E17Z
Cod produs
6CAX7PN1-SC
Out Of stock
Descriere
Este adevarat ca unele piese de schimb includ in constructia lor un anume grad de finete. Desi par mici si neinsemnate, iti cer parca sa fii atent ele. Cum este si acest kit garnituri cilindru brat Bobcat E17Z aflat la noi in depozit. Are nevoie de un montaj precis. Da, este otel si cauciucuri superioare, este rezistent, dar nea Petrica, mecanicul nostru, iti va spune, abrupt cum stie el, sa nu il lovesti niciodata cu ciocanul. Poti sa-ti dai tie in genunchi cat doresti, dar nu in kit-ul asta. Si atatea altele poti afla de la el si de la specialistii nostri tehnici. Sunt toti o adevarata enciclopdie. Cu ei mergi la sigur. Suna-ne!

Se intampla de multe ori ca la depozitul nostru sa se intalneasca oameni de afaceri din toate colturile tarii. Unii isi doresc o anume piesa, altii vor un sfat sau o recomandare, unii intra doar ca sa ne dea buna ziua sau ca sa se vada cu un partener. Ii vedem calmi, relaxati, imbatati de sentimentul ca odata intrati pe poarta de la ACN, problema este ca si rezolvata. Ne place sa stam cu ei la taclale, sa le simtim lejeritatea cu care insotesc specialistul nostru printre rafturi, dupa piesa dorita.  Ne transmit sentimentul acela pe care il ai cand te plimbi prin casa. Asa este, de fapt depozitul nu este al nostru, este al lor. Va asteptam oricand acasa, dragi clienti.

Kit garnituri cilindru brat Bobcat E17Z in cateva cuvinte
Componentele unui kit au o gama larga de utilizare. Este bine sa va ascultati consultantul ACN si sa alegeti componentele in funciie de conditiile in care acestea vor fi utilizate. Unele unitati necesita piese rezistente la ulei sau benzina. Pentru altele este importanta rezistenta la caldura. Altele trebuie sa reziste la razele ultraviolete. Consultantii nostri va vor indica, asadar, exact kitul corespunzator pentru cilindrul ridicare brat.

Consultanta gratuita fiecarui client, dupa necesitati
Bine ai venit la depozitul nostru. Este o zi insorita de vara si, nah, in loc sa fii in Vama, mergi pana aici, la Jilava. Nu la vorbitor ci la ACN. De ce? Pai pentru a rezolva problema inlocuirii unei piesei defecte. Si ca sa ceri de la consultantii nostri cateva informatii. Si ca sa faci o identificare corecta a piesei, astfel incat aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Si poate sa te lipesti si de un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. Si, la desert, o recomandare pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Bina ca ai venit. Nu platesti decat piesa. Restul este on the house.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Un kit garnituri cilindru ridicare brat pentru miniexcavator Bobcat E17Z vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Efectuam livrarea placut, iute si in conditii de siguranta a coletului. Precum adierea unui vanticel de primavara. Facem aceasta pentru ca apelam la cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore, oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine un mecanic recomandat de noi te ajuta sa iti reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Cand ajungi la aceasta etapa nu spune hop, caci esti abia la mijlocul parleazului. Asigura-te ca esti asistat de catre un profesionist. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra in drepturi si corect este sa functioneze ca si cum a fost acolo de la inceput.  Montata corect, piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice
• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura