Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru lama miniexcavator Bobcat 335

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 335
Cod produs
DEF5TC9A-SC
Out Of stock
Descriere
Vreme trece vreme vine spune poetul. Chiar si peste depozitul nostru. Si totusi, vei gasi intotdeauna pe rafturi acest kit garnituri cilindru brat Bobcat 335 care infrunta timpul. Este rezistent, nou si asigura o etanseizare perfecta. L-am adus din tara de origine ca sa beneficiezi de calitatile unui produs premium si ca sa nu fie nevoie sa-l schimbi decat foarte foarte rar. Vremea poate trece poate veni, noi ramanem la toate …pe receptie.

Ne dorim ca afacerea noastra sa fie, sub toate aspectele, o capacitate. Avem capacitatea intelectuala, prin consultantii nostri, de a-ti raspunde la orice intrebare. Avem capacitatea de a-ti aduce orice piesa de schimb ai nevoie, oriunde s-ar afla in lume. Oricat de rara si oricat de departe. Avem capacitate de depozitare. Vino la noi sa vezi cu ochii tai o bogatie de produse, organizata si foarte bine conservata. Avem capacitatea organizatorica de a pune totul intr-un flux astfel incat tu sa nu astepti. Avem capacitatea de infrunta imposibilul. Pentru tine.

Kit garnituri cilindru brat Bobcat 335 la lectie
Sunt cateva simptome care iti arata ca elementele kitului de garnituri nu mai e bun. De pilda, consumul de combustibil poate creste, in timp ce puterea si manevrabilitatea lamei scad. Defectarea garniturii elementului de etansare a cilindrului poate fi adesea diagnosticata dupa scurgerile de lichid din zona in care sunt localizate componentele, precum si dupa cresterea consumului de lubrifiant.

Din Jilava de la noi, dam bataie la nevoi
Tu adu-le la noi si-o sa vezi apoi.  Lasa-le la colegii nostri consultanti.  Abia le asteapta. Una nu scapa nerezolvata. Ei sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebare. Sa iti identifice piesa de care ai nevoie, sa iti dea orice detaliu care sa faca lumina. De la ei vei afla ca este o piesa absolut originala,  extrem de rezistenta si ca e gata de a fi ambalata si livrata. Comunicam si o rezolvam, nevoia o curatam.

Garantie
Chiar si acest kit garnituri cilindru ridicare lama pentru miniexcavator Bobcat 335 capabil sa infrunte muntii deficientelor in exploatare nu pleaca din depozitul nostru fara o garantie de 6 luni pentru un posibil defect de fabricatie. Iti suntem alaturi pentru a preveni orice neplaceri legata de o piesa nereusita.

Livrare
Kit-ul nostru poate ajunge la tine in orice mod doresti si in cel mai scurt timp posibil. Ai si varianta facila de a ridica piesa direct din depozit, dar putem si sa o trimitem cu curierul prin modalitatea de plata ramburs. Ajunge oriunde in 24 de ore. Poti afla mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Indiferent de complexitatea piesei de schimb noi avem solutia pentru montaj. Nu te lasam tocmai acum, la final. Asadar, daca nu ai mecanic iti  putem trimite noi datele de contact ale  unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice

• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura