Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru lama miniexcavator Bobcat 335

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 335
Cod produs
BWPG5ZRH-SC
Out Of stock
Descriere
Daca intrebi pe oricare dintre consultantii nostri , primul lucru pe care ti-l vor spune despre acest kit garnituri cilindru lama Bobcat 335 care se afla in depozitul nostru, este cat de bine a fost conceput. Nu ne putem permite sa tratam superficial increderea clientilor nostri. Sutem profesionisti si responsabili.  Ei au utilaje noi, de ultima generatie. Acestea nu se  carpesc, nu functioneaza cu piese reconditionate la strungarie. Daca ai ajuns la nivelul unui parc de utilaje ultramodern, sa stii ca si noi suntem acolo cu tine. Reusim doar impreuna.

Clientii nostri sunt un model pentru noi. Modul in care isi organizeaza modelul de business, reusitele lor, contabilitatea, toate sunt pentru noi veritabile lectii. Iar daca si la noi ei descopera lucruri bune de invatat, le oferim la informatiile cu placere. Nu putem reusi decat impreuna. O piata sanatoasa si un mediu economic prietenos sunt posibile daca fiecare dintre actori au o afacere solida si trateaza portofoliile de furnizori si clienti cu finete. Succesul e o notiune care depinde de noi.

Kit garnituri cilindru lama Bobcat 335 la lectie
Sunt cateva simptome care iti arata ca elementele kitului de garnituri nu mai e bun. De pilda, consumul de combustibil poate creste, in timp ce puterea si manevrabilitatea lamei scad. Defectarea garniturii elementului de etansare a cilindrului poate fi adesea diagnosticata dupa scurgerile de lichid din zona in care sunt localizate componentele, precum si dupa cresterea consumului de lubrifiant.

Din Jilava de la noi, dam bataie la nevoi
Tu adu-le la noi si-o sa vezi apoi.  Lasa-le la colegii nostri consultanti.  Abia le asteapta. Una nu scapa nerezolvata. Ei sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebare. Sa iti identifice piesa de care ai nevoie, sa iti dea orice detaliu care sa faca lumina. De la ei vei afla ca este o piesa absolut originala,  extrem de rezistenta si ca e gata de a fi ambalata si livrata. Comunicam si o rezolvam, nevoia o curatam.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Un kit garnituri cilindru inclinare lama pentru miniexcavator Bobcat 335 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Acest intinzator ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Piesa se va potrivi in ansamblu, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice

• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura