Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru lama miniexcavator Bobcat 337

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 337
Cod produs
A3KRG74Z-SC
Out Of stock
Descriere
Acest kit garnituri cilindru lama Bobcat 337 este doar una din nenumaratele piese de schimb pe care le gasesti permanent la noi in depozit. Suntem atenti sa aprovizionam cu tot ce este mai nou, mai bun, mai rezistent si la preturi care sa le faca atractive. Iar daca, sub povara intamplarii, nu il avem, il procuram imediat. Furnizorii noastri de foarte mare calitate. Stim ce inseamna timpul pierdut cu comenzile si montajului. Il exploatam la maximum ca sa poti relua repede lucrarea pe care utilajul tau o are de executat. Cu noi mergi la sigur.

Sunt interesante experientele din liceu de la ora de chimie. Amestecurile de substante din paharele Berzelius, culorile care apar la amestecul lor, eprubetele din care iese abur, o multime de trucuri din inveti cateva lucruri. Primul ar fi sa nu faci asa ceva si acasa. Sau in bussines. Nu-ti pune in pericol afacerea experimentand lucruri de care nu esti sigur. Sau daca nu este langa tine cineva pregatit care sa te asiste. Alege doar drumul cel drept. Alege intotdeauna furnizorul cel mai aprovizionat, partenerul cel mai apropiat de problemele tale, cel care va raspunde intotdeauna prezent cand ai nevoie de ajutor. Alege-ne pe noi.

Kit garnituri cilindru lama Bobcat 337 la lectie
Sunt cateva simptome care iti arata ca elementele kitului de garnituri nu mai e bun. De pilda, consumul de combustibil poate creste, in timp ce puterea si manevrabilitatea lamei scad. Defectarea garniturii elementului de etansare a cilindrului poate fi adesea diagnosticata dupa scurgerile de lichid din zona in care sunt localizate componentele, precum si dupa cresterea consumului de lubrifiant.

Din Jilava de la noi, dam bataie la nevoi
Tu adu-le la noi si-o sa vezi apoi.  Lasa-le la colegii nostri consultanti.  Abia le asteapta. Una nu scapa nerezolvata. Ei sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebare. Sa iti identifice piesa de care ai nevoie, sa iti dea orice detaliu care sa faca lumina. De la ei vei afla ca este o piesa absolut originala,  extrem de rezistenta si ca e gata de a fi ambalata si livrata. Comunicam si o rezolvam, nevoia o curatam.

Garantie
Chiar si acest kit garnituri cilindru inclinare lama pentru miniexcavator Bobcat 337 capabil sa infrunte muntii deficientelor in exploatare nu pleaca din depozitul nostru fara o garantie de 6 luni pentru un posibil defect de fabricatie. Iti suntem alaturi pentru a preveni orice neplaceri legata de o piesa nereusita.

Livrare
Kit-ul nostru poate ajunge la tine in orice mod doresti si in cel mai scurt timp posibil. Ai si varianta facila de a ridica piesa direct din depozit, dar putem si sa o trimitem cu curierul prin modalitatea de plata ramburs. Ajunge oriunde in 24 de ore. Poti afla mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Indiferent de complexitatea piesei de schimb noi avem solutia pentru montaj. Nu te lasam tocmai acum, la final. Asadar, daca nu ai mecanic iti  putem trimite noi datele de contact ale  unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice

• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura