Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru lama miniexcavator Bobcat E42

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E42
Cod produs
1Y2V5B49-SC
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui kit garnituri cilindru lama Bobcat E42 poti aplauda din picioare!  L-ai gasit, este la noi intr-o forma de zile mari. El completeaza o gama extrem de larga de piese de schimb pe care le-am adus special pentru utilajele tale si care acopera tot ce inseamna defectiuni din exploatare in gama Bobcat. Nu trebuie decat sa ne suni sau sa ne scrii. Sau, daca esti prin apropiere, vino sa il ridici personal. La Jilava se face si business nu doar corectie. Ne va face placere sa ne cunoastem.

Fiecare defectiune a utilajului tau este un test de rezistenta si rabdare. Daca se intampla doar o data, o poti rezolva rapid si sa o uiti. Insa daca se repeta, este clar ca ai nevoie de o strategie, sau de un plan ca sa nu mai iti iesi din pepeni. Poate chiar un plan pe termen lung. Noi iti oferim din aceasta reala oportunitate. O avem, stim ce e de facut si putem sa ti-o oferim astfel incat, atunci cand apar defectiunile, tu sa nu ai nici o grija. Sa stii ca are cine sa intervina si sa puna lucrurile la punct. Incepem?

Kit garnituri cilindru lama Bobcat E42 in cateva cuvinte
Componentele unui kit au o gama larga de utilizare. Este bine sa va ascultati consultantul ACN si sa alegeti componentele in funciie de conditiile in care acestea vor fi utilizate. Unele unitati necesita piese rezistente la ulei sau benzina. Pentru altele este importanta rezistenta la caldura. Altele trebuie sa reziste la razele ultraviolete. Consultantii nostri va vor indica, asadar, exact kitul corespunzator pentru cilindrul inclinare lama.

Consultanta gratuita fiecarui client, dupa necesitati
Bine ai venit la depozitul nostru. Este o zi insorita de vara si, nah, in loc sa fii in Vama, mergi pana aici, la Jilava. Nu la vorbitor ci la ACN. De ce? Pai pentru a rezolva problema inlocuirii unei piesei defecte. Si ca sa ceri de la consultantii nostri cateva informatii. Si ca sa faci o identificare corecta a piesei, astfel incat aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Si poate sa te lipesti si de un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. Si, la desert, o recomandare pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Bina ca ai venit. Nu platesti decat piesa. Restul este on the house.

Garantie
Poti sa ai linistit incredere in acest kit garnituri cilindru inclinare lama pentru miniexcavator Bobcat E42 cumparat de la ACN. Si vom intari increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Timp berechet pentru test si implementare.

Livrare
Efectuam livrarea placut, iute si in conditii de siguranta a coletului. Precum adierea unui vanticel de primavara. Facem aceasta pentru ca apelam la cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore, oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine un mecanic recomandat de noi te ajuta sa iti reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Cand ajungi la aceasta etapa nu spune hop, caci esti abia la mijlocul parleazului. Asigura-te ca esti asistat de catre un profesionist. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra in drepturi si corect este sa functioneze ca si cum a fost acolo de la inceput.  Montata corect, piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice
• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura