Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru lama miniexcavator Bobcat E45

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E45
Cod produs
573JLYKB-SC
Out Of stock
Descriere
Cauti un kit garnituri cilindru lama Bobcat E45 nou? Si nu doar nou dar si foarte bun? Ai ajuns exact unde trebuie. Nu mai e nevoie sa cauti aceasta piesa de schimb prin alte parti. Nici pe aceasta nici oricare alta. Pierzi timp si nu-ti permiti.  Avem tot ce iti trebuie, se afla deja in depozitul nostru. Calitate garantata. Termeni de livrare inegalabili. Nu trebuie decat sa ne apelezi si grijile tale iau sfarsit.

Clientii nostri sunt ceva mai speciali. Nu isi lasa unghia mare la degetul mic si nu fumeaza la cafeluta. Nu au timp.  Ei sunt antreprenori si proprietari de utilaje. Aceasta inseamna ca nevoile lor sunt deosebite. Insa, odata ce au luat contact noi, ne devin parteneri pe termen lung.  Ne cauta doar pe noi de fiecare data cand au de inlocuit o piesa defecta sau doar cand au nevoie de un sfat competent.  Pentru toate provocarile care pot aparea intr-o zi obisnuita de munca, si pentru toate planurile de lucru pe care si le fac, specialistii nostri sunt gata sa ii asiste in orice moment si sa lucreze pentru ei.

Kit garnituri cilindru lama Bobcat E45
Aceste piese au rolul de a asigura etansarea perfecta a cilindrului inclinare lama. Setul de garnituri este de calitate superioara. Materialele din otel prezinta o inalta rezistenta la intindere si o rezistenta superioara la tractiune. Invelisul asigura o etansare perfecta chiar si la temperaturi extrem de ridicate.

O consultanta care are relevanta
Pastreaza mereu informatia ca ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Consultantii nostri sunt pregatiti sa te asculte si sa iti ofere cele mai bune recomandari. Toate gratuite! Au raspuns la orice intrebare pe care le-o adresezi. Fie ca se refera la piesa in sine, fie ca se refera la modalitatea de expediere. Sau chiar la posibilitatea recomandarii unui mecanic bun. Consultantii nostri te vor ghida spre rezultatul final, care inseamna back to work. Pune-i la incercare.

Garantie
Daca acest kit garnituri cilindru inclinare lama pentru miniexcavator Bobcat E45 nu functioneaza atunci nici utilajul tau nu va functiona. Cunoastem foarte bine acest risc. Asadar iti putem proteja investitia cu o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie ale piesei achizitionate.

Livrare
Acest intinzator ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Ingrijeste-te din timp pentru un mecanic bun astfel ca montajul sa nu devina o problema. Ne putem deplasa imediat la adresa ta pentru montaj dar si pentru alte lucrari, cu ajutorul mecanicilor colaboratori din judetul tau. Apeleaza la acest serviciu si iti vei putea relua lucrul rapid si in deplina siguranta. Avem grija de problema ta pana se rezolva integral.

Specificatii tehnice:
• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura