Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru brat vehicul utilitar Bobcat 5610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 5610
Cod produs
EDJSKI7T-SC
Out Of stock
Descriere
Acest kit garnituri cilindru brat Bobcat 5610 aflat la noi in depozit, indeplineste toate criteriile de performanta si calitate.  Nu ii lipseste nimic din ceea ce utilajul tau solicita pentru a functiona ireprosabil. Iar, la pachet, iti furnizam orice informatie relevanta legata de functionarea lui sau a utilajului. Cand ajunge la tine vei fi deja pregatit pentru montaj si reluarea activitatii. Facem tot ce trebuie ca sa reducem timpii morti, cei care produc costuri. Si tot legat de timp, avem grija ca piesa sa iti parvina in maxim 24 de ore de la data cand o comanzi.

Se vorbeste foarte des in lumea kiturilor de garnituri de necesitatea si calitatea unei etanseizari perfecte. Asta face ca piesa sa functioneze lin, fara uzura inutila si prematura. Ne place sa credem ca relatia noastra de parteneriat este asemenea unui kit foarte bine izolat. Lucreaza fara fisuri, fiecare garniture al lui isi face treaba exact cum trebuie. Si, cel mai important, relatia noastra nu se uzeaza. Avem grija de fiecare componenta a ei si o tinem departe de o utilizare improprie.

Un kit garnituri cilindru brat Bobcat 5610 si un soare
Elementele de etansare si garniturile sunt elemente menite sa asigure etanseizarea unui anumit sistem. Acestea retin lichidul si gazul in sistem, prevenind patrunderea aerului si obiectelor straine dinafara. Sunt instalare la imbinarile dintre piese.

Serviciul gratuit de consultanta este permanent disponibil pentru utilajul tau indisponibil
Iti livram piesa solicitata ca la carte.  Dar stim ca, uneori, ai nevoie de mai mult. Poate cu o recomandare cu privire la modul de exploatare al utilajului in cazul in care ti se pare ca se defecteaza prea des. Sau poate de un plan de asistenta pe termen lung, ca sa nu mai cauti de fiecare data ajutor. Si poate chiar de un mecanic bun care sa iti asigure montajul piesei comandate. Pentru toate acestea si multe altele ai tot timpul la dispozitie pe oricare dintre consultantii nostri. Au solutii pentru fiecare problema care apare. Noi ne ocupam de toate.

Garantie
Acest kit garnituri cilindru ridicare brat pentru vehicul utilitar Bobcat 5610 nu soseste singur. Vei gasi in pachet alaturi si un certificat de garantie. Acesta are rolul de a acoperi riscul defectiunilor din fabrica. Este valabil 6 luni. Este timp suficient sa testezi calitatea si functionalitatea piesei. Daca nu e in regula din punctul de vedere al fabricatiei, o schimbam pe loc.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa comanzi in sfarsit, vorbeste cu noi la telefon sau completeaza cererea de pe site. Ne vom grabi sa iti expediem produsul, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs si verificarea veridicitatii continutului, sau te asteptam la sediul nostru din localitatea Jilava, de unde le poti ridica personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact. Reactionam operativ la orice semn primit de la tine.

Montaj
Montajul piesei de schimb este etapa cheie, pentru ca de acesta depinde exploatarea eficienta si pe termen lung a utilajului. Nu lasa pe planul secundar aceasta etapa. Iar daca nu te descurci, cere cu incredere recomandari de la consultantii nostril. Ei iti vor spune ce sa faci. Urmeaza-le sfatul si apeleaza la serviciile unor profesionisti cu experienta. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice

• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura