Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru brat miniexcavator Bobcat E14

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat E14
Cod produs
8F1CNMZY-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai comandat acest kit garnituri cilindru brat Bobcat E14 de la noi, din problema sunt rezolvate. Este un set absolut nou, adus din strainatate si are cele mai bune review-uri. Daca l-ai cerut prin curier rapid,restul de un sfert de problema este si ea rezolvata pentru ca ajunge la tine in 24 de ore. Oriunde te-ai afla in tara. Cu firma de curierat pe care o doresti. Problema este acum rezolvata. Utilajul s-a intors bucuros la treaba.

Suntem intotdeauna alaturi de tine. La fel cum stau nasii langa perechea de miri. Avem grija ca totul sa fie in regula cu utilajele tale si le asiguram cele mai bune piese de schimb. Nu pretindem ca suntem perfecti, dar ne dorim sa fim mereu mai buni. De aceea iti oferim cele mai bune servicii, cele mai bune produse, cele mai bune ganduri. Gandim pozitiv si asta se va transmite si utilajului tau.  Invatam din fiecare experienta si lucram sa ne imbunatatim activitatea. Nu ezita sa ne contactezi.

Kit garnituri cilindru brat Bobcat E14 in cateva cuvinte
Componentele unui kit au o gama larga de utilizare. Este bine sa va ascultati consultantul ACN si sa alegeti componentele in funciie de conditiile in care acestea vor fi utilizate. Unele unitati necesita piese rezistente la ulei sau benzina. Pentru altele este importanta rezistenta la caldura. Altele trebuie sa reziste la razele ultraviolete. Consultantii nostri va vor indica, asadar, exact kitul corespunzator pentru cilindrul ridicare brat.

Consultanta gratuita fiecarui client, dupa necesitati
Bine ai venit la depozitul nostru. Este o zi insorita de vara si, nah, in loc sa fii in Vama, mergi pana aici, la Jilava. Nu la vorbitor ci la ACN. De ce? Pai pentru a rezolva problema inlocuirii unei piesei defecte. Si ca sa ceri de la consultantii nostri cateva informatii. Si ca sa faci o identificare corecta a piesei, astfel incat aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Si poate sa te lipesti si de un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. Si, la desert, o recomandare pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Bina ca ai venit. Nu platesti decat piesa. Restul este on the house.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Un kit garnituri cilindru ridicare brat pentru miniexcavator Bobcat E14 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Efectuam livrarea placut, iute si in conditii de siguranta a coletului. Precum adierea unui vanticel de primavara. Facem aceasta pentru ca apelam la cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore, oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine un mecanic recomandat de noi te ajuta sa iti reiei si lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Cand ajungi la aceasta etapa nu spune hop, caci esti abia la mijlocul parleazului. Asigura-te ca esti asistat de catre un profesionist. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra in drepturi si corect este sa functioneze ca si cum a fost acolo de la inceput.  Montata corect, piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice
• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura