Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru brat miniincarcator Bobcat 773

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 773
Cod produs
ZGT4D8SV-SC
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau nu este facut sa reziste o vesnicie. Nu are cum. Azi ii pica una. Maine ii pica alta. Piesele lui ai si ele mai multa sau mai putina viata. Daca nu sunt intretinute ca la carte acestea vor ceda mult mai repede in timp. La fel se intampla si cu acest kit garnituri cilindru brat Bobcat 773 Nici el nu e vesnic. Suntem imediat acolo unde este nevoie cu o piesa noua. Si nu doar cu aceasta ci si cu un mecanic bun, daca ai nevoie de montaj. Suna-ne si command-o! O avem. E noua, e foarte buna, o primesti in 24 de ore. Cat despre Bobcat… mosule ce tanar esti!

Sa stii ca nu suntem un simplu depozit de unde suni sa ti se trimita o piesa si gata. Uite, cand ai timp odata, suna-ne si… vino la noi cu specialistul tau. Acesta, impreuna cu specialistul nostru, vor lucra la amanunte. Vor merge in depozit, vor studia piesa de care ai nevoie, vor stabili termenii de expeditie, montaj si tot ce mai este necesar. Intre timp esti invitatul nostru la o cafea. Sa stii ca iti spunem si bancuri. Relaxam atmosfera, pentru ca munca fara zambet e ca storceagul fara dresing. Vom vedea ce mai e nou, cum merg lucrurile, ce mai e de facut si multe altele.  Cum le sta bine la doi parteneri de afaceri care se respecta.

Kit garnituri cilindru brat Bobcat 773
Aceste piese au rolul de a asigura etansarea perfecta a cilindrului ridicare brat. Setul de garnituri este de calitate superioara. Materialele din otel prezinta o inalta rezistenta la intindere si o rezistenta superioara la tractiune. Invelisul asigura o etansare perfecta chiar si la temperaturi extrem de ridicate.

O consultanta care are relevanta
Pastreaza mereu informatia ca ne poti apela pentru orice, la orice ora si de oriunde. Consultantii nostri sunt pregatiti sa te asculte si sa iti ofere cele mai bune recomandari. Toate gratuite! Au raspuns la orice intrebare pe care le-o adresezi. Fie ca se refera la piesa in sine, fie ca se refera la modalitatea de expediere. Sau chiar la posibilitatea recomandarii unui mecanic bun. Consultantii nostri te vor ghida spre rezultatul final, care inseamna back to work. Pune-i la incercare.

Garantie
Daca acest kit garnituri cilindru ridicare brat pentru miniincarcator Bobcat 773 nu functioneaza atunci nici utilajul tau nu va functiona. Cunoastem foarte bine acest risc. Asadar iti putem proteja investitia cu o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie ale piesei achizitionate.

Livrare
Acest intinzator ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Ingrijeste-te din timp pentru un mecanic bun astfel ca montajul sa nu devina o problema. Ne putem deplasa imediat la adresa ta pentru montaj dar si pentru alte lucrari, cu ajutorul mecanicilor colaboratori din judetul tau. Apeleaza la acest serviciu si iti vei putea relua lucrul rapid si in deplina siguranta. Avem grija de problema ta pana se rezolva integral.

Specificatii tehnice:
• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura