Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru basculare Bobcat 220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 220
Cod produs
GECX5R78-RA
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unui set de produse realizate din materiale de cea mai buna calitate, la cele mai inalte standarde de fabricatie, astfel incat utilajul tau sa functioneze impecabil, iar tu sa stii ca ai facut alegerea perfecta? Noi avem o propunere ferma pentru tine! Acest kit garnituri cilindru basculare Bobcat 220 ce te asteapta in depozitul nostru si are o oferta absolut de nerefuzat!
Garniturile noastre sunt unele originale Bobcat, avand la baza cele mai bune materiale! Si tu crezi ca acest kit este perfect pentru miniexcavatorul pe care il operezi? Si noi! Te asiguram ca ai ales o serie de piese de schimb extra bune si rezistente, ce satisfac cele mai exigente nevoi in ceea ce priveste fiabilitatea, durabilitatea si performanta, asigurand utilajului tau o functionare fara gres.

Acest kit garnituri cilindru basculare Bobcat 220 este un set durabil!
Montajul acestui set de piese de schimb se realizeaza relativ simplu! Kit-ul nostru va asigura etansarea cilindrului hidraulic, asa cum nu ai mai vazut pana acum.

Consultanta gratuita te pozitioneaza in top!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Un kit garnituri cilindru basculare Bobcat 220 este un set care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa?

Cand te hotarasti sa faci pasul spre produse de calitate, iti asiguri afacerea si utilajele pe care le administrezi! Asta vei face achizitionand acest kit garnituri cilindru basculare cupa pentru miniexcavator Bobcat 220 rezistent! Iar cum noua ne place sa fim implicati pana la capat, dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru.

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, cu un montaj executat corect, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura