Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru basculare cupa Bobcat 322

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Brand
Bobcat 322
Cod produs
WJNP1A64-RA
Descriere
Afla detaliile despre acest kit garnituri cilindru basculare Bobcat 322 care te asteapta aici, in depozitul nostru, la o oferta de nerefuzat, direct de la specialistii nostri. Garniturile cilindrului hidraulic sunt piese foarte importante. Ele sunt folosite pentru a etansa deschiderea dintre diferitele componente ale cilindrului hidraulic. Sunt concepute pentru a retine fluidele hidraulice, a exclude contaminantii solizi sau lichizi si pentru a mentine presiunea hidraulica. Aceste sarcini necesita o varietate de modele diferite de etansare si caracteristici de imbunatatire a performantei.

Imagineaza-ti ce haos s-ar crea daca toate acele impuritati nocive ar cutreiera de capul lor, nestingherite, catre cilindrul hidraulic al miniexcavatorului tau! Noi scuturam repede acest gand, invitandu-te sa achizitionezi corect!

Acest kit garnituri cilindru basculare Bobcat 322 este unul de succes!
Montajul acestui set de piese de schimb se realizeaza relativ simplu! Kit-ul nostru va asigura etansarea cilindrului hidraulic, asa cum nu ai mai vazut pana acum.

Consultanta gratuita te scapa de stres!
Serviciul nostru gratuit de consultanta iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Un kit garnituri cilindru basculare Bobcat 322 este un set care vine insotit de toata documentatia si de toate garantiile de care tu ai nevoie pentru a te simti mereu in confort deplin! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Este perfect atunci cand ai toate asigurarile, nu-i asa?

Cand te hotarasti sa faci pasul spre produse de calitate, iti asiguri afacerea si utilajele pe care le administrezi! Asta vei face achizitionand acest kit garnituri cilindru basculare cupa pentru miniexcavator Bobcat 322 rezistent! Iar cum noua ne place sa fim implicati pana la capat, dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand acest produs pe site-ul nostru.

O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, cu un montaj executat corect, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura