Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru cupa buldoexcavator Bobcat B200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat B200
Cod produs
SPDAIHTO-SC
Out Of stock
Descriere
Cadenta si calitatea cu care utilajul tau isi efectueaza gama de manevre tehnice precum si calitatea lui de a fi exploatat la capacitate maxima, depind nu doar de operator. Foarte importante sunt si componentele din interiorul sau. Daca acestea sunt rezistente, daca sunt compatibile si sunt montate corect, utilajul tau iti va livra ceea ce ii soliciti.  Asadar alege de la noi un kit garnituri cilindru cupa Bobcat B200 la nevoie. Si ziua ta de lucru se va incheia cu satisfactia obiectivelor atinse.

Traim un pic speriati de acest secol caruia toti ii spunem ca ar fi unul al vitezei. Toate se fac pe fuga. Pana si somnul. Pana si vacantele. Astazi termenele sunt tot mai scurte. Masinile sunt tot mai iuti. Operatiunile per utilaj sunt tot mai diversificate si mai complexe. Oamenii care le conduc sunt mai pregatiti si mai grabiti. Totul decurge sub tirania cuvantului “acum!”. Unde ajungem, frate?   Poate ca nu e simplu, dar noi ne-am adaptat vremurilor. Lucrand cu noi nu te va apasa presiunea deadline-urilor sau a utilajelor scoase din uz pentru o vreme indelungata. Facem totul ca la carte, cu acceleratorul la blana.

Kit garnituri cilindru cupa Bobcat B200 separa apele
Aceste piese au rolul de a asigura etansarea perfecta a cilindrului inclinare cupa fata. Setul de garnituri este de calitate superioara. Garniturile de etansare au o constructie din otel acoperita cu cauciuc. Garniturile de baza sunt construite dintr-un din otel moale sunt si acoperite cu cauciuc.

O consultanta care iti da importanta
Inca de la inceput, ne-am decis ca serviciului de consultanta sa fie oferit fara a pretinde onorarii. Suntem gata sa iti recomandam cele mai bune solutii atunci cand utilajele tale se defecteaza. Contacteaza-ne cu toata munitia de incredere! Vom face ca totul sa fie pentru tine simplu, deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce localitate te afli. Poti sa contezi pe asta!

Garantie
Acest kit garnituri cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Bobcat B200 vine insotit de toate actele care sunt necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Livrarea kit-ului se face in cel mai rapid mod cu putinta. Colaboram cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de surprize neplacute. Desigur, poti alege tu curierul, este ok pentru noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta cat de departe te afli.

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori au calitatea de a executa la timp si performant inlocuirea piesei. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si resurse si iti vei putea relua activitatea fara intarziere sau fara intreruperi. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile despre acest serviciu.

Specificatii tehnice:

• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura