Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru cupa buldoexcavator Bobcat B370

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat B370
Cod produs
UC07EGML-SC
Out Of stock
Descriere
Nu se mai uita omul la bani cand e sa isi rezolve o problema de mecanica, care mai e si urgenta. Asa si cu acest kit garnituri cilindru cupa Bobcat BL370 de care poti avea nevoie ca de aer. Bobita, opreste-te un minut in freamat si asculta-ne sfatul. Nu cumpara niciodata fara sa te informezi inainte. Plateste pretul corect si alege piesa compatibila cu utilajul tau. Ca acesta sa lucreze si maine, si poimaine, si anul viitor, si in ceilalti ani. Consultantii nostri iti vor recomanda exact ce iti trebuie, fara efort financiar suplimentar. Mai ales ca o fac gratuit. Hai ca nu e greu.

Inca nu au intrat in istorie anii cand, ca sa iti poti procura o piesa de schimb buna, aveai nevoie de o pila la magazia BATMA de la calea ferata. Il stiai pe gestionar, ti-o dadea pe sub mana.  Ii dadeai, pe langa pret, si o cafea si un pachet de Kent. O mai angajai si pe fiica-sa secretara, “ca nu are unde sa lucreze saraca la birou”. Unii vor spune ca sunt basme. Nu sunt. Ce bine ca s-au dus anii aceia. Noi suntem aici ca sa te asiguram ca nu se vor intoarce. Avem orice piesa iti trebuie, la vedere. Nu le dosim, nu inventam povesti ca sa platesti mai mult. Lucram la vedere si nu ne dezamagim partenerii. Vino cu noi. Mergem cu fata spre viitor.

Kit garnituri cilindru cupa Bobcat BL370 separa apele
Aceste piese au rolul de a asigura etansarea perfecta a cilindrului inclinare cupa fata. Seturi de garnituri este de calitate superioara. Garniturile de etansare au o constructie din otel acoperita cu cauciuc. Garniturile de baza sunt construite dintr-un din otel moale sunt si acoperite cu cauciuc.

O consultanta care iti da importanta
Inca de la inceput, ne-am decis ca serviciului de consultanta sa fie oferit fara a pretinde onorarii. Suntem gata sa iti recomandam cele mai bune solutii atunci cand utilajele tale se defecteaza. Contacteaza-ne cu toata munitia de incredere! Vom face ca totul sa fie pentru tine simplu, deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce localitate te afli. Poti sa contezi pe asta!

Garantie
Acest kit garnituri cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Bobcat BL370 vine insotit de toate actele care sunt necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Livrarea kit-ului se face in cel mai rapid mod cu putinta. Colaboram cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de surprize neplacute. Desigur, poti alege tu curierul, este ok pentru noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta cat de departe te afli.  

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori au calitatea de a executa la timp si performant inlocuirea piesei. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si resurse si iti vei putea relua activitatea fara intarziere sau fara intreruperi. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile despre acest serviciu.

Specificatii tehnice:
• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura