Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri cilindru cupa buldoexcavator Bobcat B275

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat B275
Cod produs
3DY2LFXO-SC
Out Of stock
Descriere
De cate ori nu ti se intampla ca, dupa o perioada mai lunga de deplasare prin soare, sa simti cum asuzi. Daca ai traduce acest lucru in termenii utilajului tau, atunci cel care sufera la deplasarea sustinuta este cilindrul inclinare cupa, pentru ca pierde lichid. Vestea proasta la om este ca n-ai ce sa-i faci, e o reactie organica, de aceea e nevoie sa stai la umbra si sa povestesti dintr-o bere. Vestea buna la utilaje este ca exista intotdeauna un remediu la eventualele pierderi de lichid. Noi avm unul pe masura, adica acest kit garnituri cilindru cupa Bobcat BL275 La nevoie, suna-ne, comanda si in 24 de ore roata va rula ca una noua.

Esti om de afaceri puternic si cunoscut. Este una din motivatiile puternice care te fac sa continui. Nu stim daca sunt toti constienti, dar noi cu siguranta suntem constienti de orele de efort fizic si intelectual pe care le consumi zilnic, de presiunea termenelor sau a angajatilor, de schimbarile legislative pe care trebuie sa le stii din timp, de multe alte probleme care nu se vad. Dar, de cand lucrezi cu noi, de una din probleme ai scapat. Stii de unde sa iti cumperi o piesa de schimb atunci cand te arde. Buna, fiabila, la pret bun cu garantie si cu montaj inclus la nevoie. Iti sustinem succesul.

Kit garnituri cilindru cupa Bobcat BL275 separa apele
Aceste piese au rolul de a asigura etansarea perfecta a cilindrului inclinare cupa fata. Setul de garnituri este de calitate superioara. Garniturile de etansare au o constructie din otel acoperita cu cauciuc. Garniturile de baza sunt construite dintr-un din otel moale sunt si acoperite cu cauciuc.

O consultanta care iti da importanta
Inca de la inceput, ne-am decis ca serviciului de consultanta sa fie oferit fara a pretinde onorarii. Suntem gata sa iti recomandam cele mai bune solutii atunci cand utilajele tale se defecteaza. Contacteaza-ne cu toata munitia de incredere! Vom face ca totul sa fie pentru tine simplu, deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce localitate te afli. Poti sa contezi pe asta!

Garantie
Acest kit garnituri cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Bobcat BL275 vine insotit de toate actele care sunt necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Livrarea kit-ului se face in cel mai rapid mod cu putinta. Colaboram cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de surprize neplacute. Desigur, poti alege tu curierul, este ok pentru noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta cat de departe te afli.  

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori au calitatea de a executa la timp si performant inlocuirea piesei. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si resurse si iti vei putea relua activitatea fara intarziere sau fara intreruperi. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile despre acest serviciu.

Specificatii tehnice:
• Piulita: 23,3 mm
• 3 garnituri de cauciuc
• 4 garnituri de plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura