Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri pentru miniexcavator Bobcat 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 320
Cod produs
I4VX8P2E-RE
Out Of stock
Descriere
Acest kit garnituri miniexcavator Bobcat 320 te asteapta nerabdator in depozitul nostru! Lumea utilajelor si a pieselor de schimb este fascinanta, fiind presarata cu fel de fel de povesti. Fiecare piesa de schimb este unica, avand un rol anume in ceea ce priveste functionarea eficienta a utilajului. Pentru a functiona asa cum iti doresti, trebuie sa-i ofere utilajului doar ceea ce este mai bun. In depozitul nostru, avem pregatita o gama variata de piese de schimb, toate la o calitate surprinzatoare! Pentru mai multe detalii, asteptam sa ne contactezi!

Este timpul sa le spui adio grijilor si stresului! Acestea nu sunt benefice nici pentru tine, nici pentru utilajul pe care il detii. Suntem pregatiti sa te ajutam atunci cand te afli intr-un impas, oferindu-ti solutii potrivite si rapide pentru situatiile neplacute cu care te confrunti. Faci parte din echipa noastra! Succesul tau este si succesul nostru!

Atuurile pieselor de schimb
Piesele de schimb nu reprezinta doar niste simpli pioni in componenta utilajului. Prin intermediul responsabilitatilor pe care le au, acestea isi pun amprenta asupra functionarii eficiente a utilajului. Astfel, acest kit garnituri miniexcavator Bobcat 320 a fost conceput special pentru a etansa pompa hidraulica dupa ce aceasta a fost deschisa pentru reparatii. Doar o etansare corespunzatoare, ca cea din fabrica, poate garanta ca o interventie de reparatie va avea rezultatele asteptate si pe termen lung.

Alaturi de noi, nimic nu este imposibil!
Ne dorim sa lupti pentru visul tau, indiferent de circumstante! Avem incredere in tine si in utilajul tau! Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta, vei avea parte doar de beneficii. Niste beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Astfel, iti oferim:
• identificare corecta;
• solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii;
• interventii la fata locului, oriunde te-ai afla;
Asadar, ai parte de tot suportul nostru oricand si oriunde!

Un kit garnituri pentru miniexcavator Bobcat 320 beneficiaza de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Fie ca ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, acest kit garnituri miniexcavator Bobcat 320 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Ne-am gandit si la scenariul in care timpul nu-ti permite sa astepti, motiv pentru care iti oferim posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam universul pieselor de schimb, iar tu iti ridici singur produsul de care ai nevoie.

Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, doar specialistii in domeniu stiu sa faca treaba ca la carte. In plus, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa foarte bine pregatita!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura