Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa hidraulica pentru miniexcavator Bobcat 320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 320
Cod produs
QBSZ1H48-E
Out Of stock
Descriere
Daca esti pe site-ul nostru, inseamna ca ai nevoie de piese de schimb, la preturi prietenoase. Alege asadar din oferta noastra aceasta pompa hidraulica miniexcavator Bobcat 320 si vei fi pe deplin multumit!

Ce iti propunem?
O pompa hidraulica completa, formata din 3 corpuri, fabricata exact pentru miniexcavatorul tau Bobcat.
Pompa este fabricata in Italia de o companie cu experienta de zeci de ani in domeniul hidraulicii. Termenul de executie este de 2-3 zile de la comanda, iar fiecare pompa este noua si testata inainte de expediere.

Recomandam si schimbarea uleiului si a filtrelor hidraulice, odata cu inlocuirea pompei.
Vrei detalii? Cere acum o oferta pentru aceasta pompa hidraulica miniexcavator Bobcat 320 din imagini!
Consilierii firmei sunt la dispozitia ta daca ai nevoie de ajutor la alegerea componentelor potrivite pentru utilajul tau, asigurandu-ti consiliere tehnica gratuita!
Contacteaza-ne acum pentru a primi o oferta personalizata! Telefonic sau completeaza formularul de pe site. Sau pe WhatsApp. Suna-ne, suntem partenerul tau de incredere!

Pentru ca prioritatea noastra este solutionarea rapida si eficienta a tuturor problemelor care tin de utilaj. Iar impreuna putem gasi rapid cea mai buna solutie pentru tine!

Acest produs merita atentia ta! O asemenea pompa hidraulica Bobcat este realizata pe comanda si se ofera garantie!

Contacteaza-ne, avem mai mult decat piese de schimb!
Livram rapid, oriunde ai fi! Este clar pentru noi ca ai nevoie de reparatii urgente! O zi de munca in stand by nu aduce decat pierderi de timp, bani si energie, atat de pretioase activitatii tale! Primesti aceasta pompa hidraulica pentru miniexcavator Bobcat 320 in timp util, oriunde ai fi, cu plata la livrare, sau o poti ridica direct din sediul nostru, daca esti prin zona!

Nu-ti ramane decat sa ne apelezi, sau sa completezi o cerere de pe site, pentru a depune o comanda!

La un apel distanta, poti avea si o echipa de service mobil pregatita pentru orice solicitari. Suna acum!
Nu te costa nimic sa te interesezi de serviciile tehnice pe care ti le putem asigura: montaj de calitate al pieselor noi, reparatii punctuale sau complexe, reviziile periodice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura