Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit garnituri pentru miniexcavator Bobcat 323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 323
Cod produs
2YRINJV3-RE
Out Of stock
Descriere
Acest kit garnituri miniexcavator Bobcat 323 abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii! Kitul de garnituri a fost conceput din materiale calitative, fiind pregatit sa contribuie semnificativ la buna functionare a utilajului. Imaginea de ansamblu a utilajului este alcatuita dintr-o serie de piese de schimb care ii ofera acestuia toata sustinerea de care are nevoie. Aceasta este magia pieselor de schimb! Insa, este important sa alegi corect! Ne comunici tipul utilajului pe care il detii, iar noi te ajutam sa alegi ceea ce trebuie.

Dupa o anumita perioada de timp, piesele de schimb pot deveni foarte capricioase. Trecerea timpului isi pune amprenta asupra pieselor de schimb. Acestea au nevoie de o intretinere corespunzatoare. Ai grija de starea lor de sanatate! Verifica-le, constant, inainte de inceperea programului de munca. Vei evita, cu succes, aparitia unor situatii nefavorabile!

Atuurile pieselor de schimb
Piesele de schimb nu reprezinta doar niste simpli pioni in componenta utilajului. Prin intermediul responsabilitatilor pe care le au, acestea isi pun amprenta asupra functionarii eficiente a utilajului. Astfel, acest kit garnituri miniexcavator Bobcat 323 a fost conceput special pentru a etansa pompa hidraulica dupa ce aceasta a fost deschisa pentru reparatii. Doar o etansare corespunzatoare, ca cea din fabrica, poate garanta ca o interventie de reparatie va avea rezultatele asteptate si pe termen lung.

Alaturi de noi, nimic nu este imposibil!
Ne dorim sa lupti pentru visul tau, indiferent de circumstante! Avem incredere in tine si in utilajul tau! Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta, vei avea parte doar de beneficii. Niste beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Astfel, iti oferim:
• identificare corecta;
• solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii;
• interventii la fata locului, oriunde te-ai afla;
Asadar, ai parte de tot suportul nostru oricand si oriunde!

Un kit garnituri pentru miniexcavator Bobcat 323  beneficiaza de un certificat de garantie ce vizeaza defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Fie ca ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, acest kit garnituri miniexcavator Bobcat 323 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Ne-am gandit si la scenariul in care timpul nu-ti permite sa astepti, motiv pentru care iti oferim posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Facem cunostinta, iti prezentam universul pieselor de schimb, iar tu iti ridici singur produsul de care ai nevoie.

Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Atunci cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, doar specialistii in domeniu stiu sa faca treaba ca la carte. In plus, poti apela si la ajutorul nostru! Avem o echipa foarte bine pregatita!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura