Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 331

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 331
Cod produs
L9Z5JCYR-SC
Out Of stock
Descriere
Piata pieselor de schimb scoate nenumarate variante sau modele de produse. Cum sa te descurci singur in oceanul acesta de informatii si oferte, multe dintre ele inselatoare? Ai nevoie de siguranta alegerii tale, deci ai nevoie de un specialist. Consultantii nostri chiar sunt specialisti. Ei iti vor recomanda cu argumente solide aceasta bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 331. Este un produs absolut durabil, pe care il gasesti intotdeauna in depozitul nostru. Cere si ti se va da!

Suntem un depozit care creste sanatos si previzibil. Tinem intotdeauna cont de cerintele tale si de modul in care iti imbunatatesti parcul de utilaje. Suntem constienti ca activam pe o piata supra specializata, unde nu incap jumatatile de masura. Aici se imbina inalta tehnologie cu inalta pregatire profesionala. Marii producatori se ocupa cu tehnologia, noi preluam sarcina pregatirii profesionale a echipei noastre. Ea e cea care asigura legatura intre produsele lor si nevoia ta de a le pune in opera. Ai incredere, cu noi mergi la sigur.

Bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 331 - un sprijin ideal pentru tine!
Bobina oprire si motorul sunt ca doi frati care se tin de mana infruntand o vreme urata. Razbat doar impreuna. Astfel, rolul solenoidului este acela de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Consultanta gratuita pentru fiecare. Ca sa fie bine!
Cui ii place cand ii cade pe cap un necaz? Cand ii ramane utilajul fara vlaga. Nimanui, desigur. Daaar… dar aici intervenim noi. Avem la dispozitie pentru tine un serviciu de consultanta gratuit, perfect adaptat nevoilor tale. Colegii mei iti vor asigura o identificare corecta a problemei precum si rezolvarea ei. Suna si convinge-te.

Garantia reprezinta un amanunt important pentru tine si stim ca o ai tot timpul in calcul. Astfel, avem grija sa adaugam in coletul cu aceasta bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 331 si certificatul de garantie. Valabil 6 luni. Pentru orice defect de fabricatie.

Electrovalva miniexcavator Bobcat 331 ajunge la tine ca vantul ca gandul. Cu cele mai bune firme de curierat rapid. Sau vino sa fii musafirul nostru si ridica piesa chiar din depozit. Bucurosi sa ne intalnim. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau utilizand datele din contact.


Iar cand ajungi la montaj, te sfatuim sa apelezi doar la specialisti. La cerere, iti recomandam chiar noi unul bun. Oriunde in tara. Nu lasa operatiunea aceasta pe mana oricui. Risti sa iti puna utilajul pe butuci.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura