Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 319

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 319
Cod produs
FZTERSO1-RA
Out Of stock
Descriere
Cum functioneaza o astfel de bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 319 pe care o gasesti in depozitul nostru? O stare normala a bobinelor de oprire a motoarelor nu este alimentata (adica nu are putere). In aceasta stare, majoritatea bobinelor sunt in pozitia inchis, astfel incat combustibilul nu poate trece. Inainte de pornirea motorului, bobina este alimentata, ceea ce deschide fluxul de combustibil catre motor.

In depozitul nostru, esti intampinat cu bratele deschise atat de o echipa extrem de bine pregatita de specialisti, dar, mai mult, in fiecare colt, pe fiecare raft, gasesti piese de schimb de o notabila performanta! Cu alte cuvinte, printre miile de articole performante, vom gasi tot echipamentul necesar si compatibil cu utilajul tau! Tu doar intreaba-ne, noi facem toata diligenta!

O bobina oprire motor miniexcavator Bobcat 319 este o piesa de incredere!
O astfel de componenta este extrem de importanta in angrenajul imens al utilajului tau. Doar aceasta electrovalva poate opri motorul rapid si in siguranta, prin inchiderea circuitului de alimentare.

Serviciile conexe gratuite sunt aici, pentru tine!
Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Aceasta bobina oprire motor pentru miniexcavator Bobcat 319 vine insotita de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un astfel de solenoid miniexcavator Bobcat 319 este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp. Sau vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice

• Se leaga pe un singur fir
• Se fixeaza in 2 gauri alungite, de 7mm fiecare, aflate la 30mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura