Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina oprire motor pentru incarcator frontal Bobcat AL350

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat AL350
Cod produs
U27BZN3F-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta bobina oprire motor Bobcat AL350 este fara retinere recomandata atat de producator, cat si de antreprenori. Are review-uri excelente, e o reusita de la un capat la altul. Se afla mereu in capul listelor de comenzi, de aceea o avem permanent in depozit. Evident, in efortul muncii, ea se defecteaza. Nu-si mai pastreaza caracteristicile din cartea tehnica, are si ea o viata, deci si un capat al ei. Aceasta inseamna ca trebuie schimbata. Ti-o trimitem. La un pret frumos, de vara.

Nu exista surprize mai mari ca in acest business. Poate cand mergi la pompa sa alimentezi, dar acesta e alt subiect si ne depaseste. La noi in sector surprizele te fac sa razi nervos, uneori de unul singur. Ba beneficiarii nu stiu cum sa sunteze din pretul lucrarii, ba birocratii, care iti mananca doua zile din timp numai ca sa citeasca trei hartii. Iti vor face surprize chiar utilajele tale.

Caci prea erai linistit! Fii pregatit pentru toate. Iar cand se vor intampla, tu ia decizia corecta. Te ajutam si noi cu idei. Si ti le oferim gratuit. Ca sa ai si surprize placute!

Bobina oprire motor Bobcat AL350 sta drepti si ne saluta!
Aceasta bobina creeaza un camp magnetic controlat atunci cand trece un curent electric prin ea. Acest camp magnetic afecteaza starea piesei, determinand deschiderea sau inchiderea supapei. Bobinele de oprire asigura transportul combustibilului din rezervorul utilajului la motorul sau. Este agentul de circulatie al unei functionari ca la carte.

Hai sa dam mana cu mana, consultanta in romana.
Timpul este, de fapt, o masura subiectiva. Pentru unii o zi trece intr-o ora, pentru altii parca nu se mai duce. La noi ziua nu se masoara in ore, ci in comenzi primite si onorate. Avem o echipa de consilieri magnum care transforma ziua de lucru in zi de sclipiri ale succesului. Ei iti readuc zambetul pe buze, pe langa informatiile si sfaturile oferite gratuit. Stiu sa te asculte si stiu ce trebuie sa-ti spuna, ca sa nu te plictisesti cu telefonul la ureche. Cat despre piesa de schimb pe care o cautai... deja vine dupa tine.

Un partener de incredere este tot ce iti trebuie ca sa iti asiguri succesul. Asadar, atunci cand comanzi de la noi aceasta bobina oprire motor pentru incarcator frontal Bobcat AL350 fii sigur ca nu vine ca picata din cer. Ea are un sens si un insotitor de bord. Acesta nu este altceva decat un certificat de garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Lumea e mai buna astfel.

Conditiile de livrare sunt foarte importante. Stim ca pentru multi sunt criteriul numarul 1 dupa care isi iau deciziile de achizitie. Iata de ce noi efectuam livrarea prin cele mai bune servicii de curierat. Primesti piesa de schimb dorita in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit, caci nu ne ascundem, dimpotriva, am fi bucurosi sa te primim musafir. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Nimic mai simplu.

Si pentru ca am ajuns la montaj, asculta-ne sfatul si nu apela la improvizatii. Nu rezolvi nimic cu ele, transformi doar boala lunga in moarte sigura. Pana si aici, sau mai ales aici, ai nevoie de omul potrivit pentru locul potrivit. Ai nevoie de un mecanic. Intreaba consultantul nostru de contactul unui mecanic de pe langa tine si-l vei primi. Nice and clean!

Specificatii tehnice :
• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura