Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva oprire motor pentru Bobcat AL350

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat AL350
Cod produs
S8NJ6B0V-SC
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de o bobina noua, una care sa se imbine perfect cu motorul utilajului tau. Atunci cand descoperi ca aceasta piesa s-a defectat ai doua posibilitati: lasi masina, pleci acasa si sari mesele la restaurant, vacantele in strainatate si rata la leasing-ul pentru Audi. Sau …schimbi blastemata aceea de piesa! Si n-o schimbi cu orice varianta de aiurea. Ai blazon, alege ce e mai bun.  Electrovalva oprire motor Bobcat AL350 se gaseste la noi in cea mai performanta varianta a sa. Pentru obraji fini.

Nu stii de unde sa cumperi piesele de schimb necesare? Tu care schimbi broswere-le precum navetistii trenurile? Tu care dormi cu un ochi in perna si unul la display? Tu care si in somn bati cu degetul ca si cum ai avea in mana un mouse?  Esti antreprenor internet addicted, e clar. Deci doar te alinti. Doar un click si ti se deschide pe display site-ul nostru. Nici nu trebuie sa iti spunem ce trebuie sa faci. Mai degraba tu ne poti spune noua. Pana atunci, comanda a si fost scrisa si trimisa. Wow! Avem ce invata de la tine!

Electrovalva oprire motor Bobcat AL350 buna de tipar
Cand electrovalva este alimentata, acest lucru va face posibila deschiderea fluxulului catre motor. Motorul va porni si va functiona optim, daca bobina este o piesa buna. Cand se doreste stationarea masinii, puterea catre bobina de oprire va fi oprita, ceea ce va inchide alimentarea circuitului si apoi motorul se va opri si el.

Jumatate tu, jumatate eu
Ne-am dorit sa oferim un serviciu de consultanta gratuit dintr-un simplu motiv, ai nevoie de el astfel. Informatia circula liber, noi doar o strangem si o ordonam si iti oferim doar ce anume te priveste. Nu te aglomeram cu lucruri care nu te intereseaza. Iti oferim o identificare corecta, o solutie personalizata si interventia la fata locului, oriunde te afli. Cum ar spune doi prieteni, jumatate tu, jumatate eu.

Garantie
O asemenea electrovalva oprire motor pentru incarcator frontal Bobcat AL350 va sosi la tine alaturi de un certificat de garantie ce acopera riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Aceste situatii apar foarte rar, dar este bine sa elimini orice risc daca este posibil.

Livrare
Aceasta electrovalva oprire motor Bobcat AL350 trebuie musai sa ajunga la tine. Repede si in intregime. Am fi placut surprinsi sa te primim la noi ca sa poti ridica chiar tu produsul direct din depozit. Sau il putem expedia cu curieratul rapid astfel incat sa ajunga in maxim 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montajul bobinei si nu cunosti pe nimeni around, adreseaza-te consultantilor nostri. Avem o lista intreaga cu mecanici colaboratori din toata tara. Acestia mai pot remedia repede si sigur orice alta defectiune a utilajului, acolo unde este, pe loc. Terminam procesul de repunere in functiune in foare scurt timp!

Specificatii tehnice :

• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura