Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva oprire motor pentru miniincarcator Bobcat S185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S185
Cod produs
BL3I6K2O-RE
Out Of stock
Descriere
O asemenea electrovalva oprire motor miniincarcator Bobcat S185 tocmai ce a pasit in depozitul nostru! La o calitate superioara, aceasta electrovalva stie cum sa se faca remarcata. Cu puterile sale magice, ii va fi alaturi motorului de utilaj, oferindu-i toata sustinerea de care are nevoie in timpul activitatilor. Fiecarei piese de schimb ii este atribuit un sector, unde sa-si desfasoare activitatile. Acestea vor preveni aparitia anumitor probleme ce ar putea sa incetineasca modul de lucru al utilajului. Asigura-te ca utilajului tau nu ii lipseste nicio piesa de schimb!

Lucrurile merg mult mai bine atunci cand stii ca cineva are incredere in tine! Poti apela la ajutorul nostru atunci cand te afli intr-un impas. Ne contactezi, ne informezi cu privire la problema cu care se confrunta utilajul, iar de restul ne vom ocupa noi. Te vom sfatui astfel incat sa identifici solutia potrivita si rapida intr-un timp scurt. Unde-s doi, puterea creste! Suntem, in permanenta, conectati nevoilor tale!

Electrovalva oprire motor miniincarcator Bobcat S185 - iti garanteaza succesul! Alege-o si apuca-te de treaba!
Piesele de schimb si utilajul formeaza o echipa imbatabila! In timp ce utilajul munceste, piesele de schimb se asigura ca acesta functioneaza la capacitate maxima. Munca in echipa! Astfel, aceasta electrovalva oprire motor miniincarcator Bobcat S185 detine urmatorul rol: oprirea alimentarii pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Cu noi alaturi, nu trebuie sa iti mai faci griji!
Clientii nostri sunt cei mai importanti! Motiv pentru care, alaturi de noi, serviciul de consultanta tehnica este gratuit, pe tot parcursul activitatilor tale. Cat despre beneficiile ce iti sunt oferite, acestea sunt pe masura asteptarilor tale:
• Identificari corecte si rapide
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli

Piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica? Apeleaza, cu incredere, la garantia acesteia. O asemenea electrovalva oprire motor pentru miniincarcator Bobcat S185 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni.

Piesele noastre de schimb vor pleca catre tine cat mai repede cu putinta! Pentru a plasa o comanda, fie ne contactezi telefonic, fie completezi rapid cererea de pe site-ul nostru. Ulterior, dupa pregatirea exemplara a coletului, acesta ii va fi predat unui serviciu de curierat. Va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore! Stim cat de important este timpul pentru afacerea ta.

Indiferent de usurinta cu care o piesa de schimb poate fi montata, noi te sfatuim sa apelezi, cu incredere, la ajutorul profesionistilor din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui! Contacteaza-ne daca ai nevoie de recomandari cu privire la un montaj desavarsit!

Specificatii tehnice

• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura