Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva oprire motor Bobcat 5411657872

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 5411657872
Cod produs
CS5UJDRL-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta electrovalva oprire motor Bobcat 5411657872 si-a luat adio de la statului ei de jucator de rezerva. Si a spus bine v-am gasit celorlalte piese din utilaj carora li s-a alaturat. De acum inainte ea va lucre efectiv zi de zi pentru obiective tot mai motivante. Job-ul tau este sa ii asiguri un montaj corect si, de cate ori este necesar, o verificare si o intretinere ca la carte. Astfel vei beneficia mult si bine de calitatile ei certe, cele cu care a fost construita. Iar daca nu stii cu, colegii mei sunt aici ca sa te ajute. Hai sa ii facem bobinei o viata frumoasa.

La noi totul functioneaza  pentru ca ne pasa. Ne pasa de colegii nostri, ne pasa de parteneri, de utilaje, de starea economiei. Ne pasa chiar si de modelul economic european care, uneori, ne da batai de cap. Dar cum nu ne intreaba nimeni…  Stim sa fim implicati pentru ca doar astfel avem acces la solutii rapide si la clienti care un incredere sa ne incredinteze noua problemele lor spre rezolvare. Nu ne temem de nimic.

Electrovalva oprire motor Bobcat 5411657872 stabileste limite
Functia principala a bobinei de oprire este aceea de a inchide rapid circuitul de alimentare. Un astfel de dispozitiv de oprire a fost folosit inca de la inceputurile mecanicii, deoarece ele pot opri motorul foarte simplu doar scotand cheia din contact. La intrarea combustibilului si a aerului in motor, se elimina turarea continua a motorului la ralanti.

Ai deschis un ticket? L-am preluat deja.
Stim ca de important este te sprijini pe cineva atunci cand nu te descurci cu problemele tehnice. Noi suntem aici, gata sa intervenim la primul apel. Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, iti oferim o identificare corecta a problemei, o personalizare a solutiilor in functie de natura acesteia si o interventie la punctul tau de lucru, oriunde s-ar afla. Pentru noi toate problemele au o rezolvare, nu le lasam sa ti se urce in cap. Bizuie-te pe noi!

Garantie
Aceasta electrovalva oprire motor Bobcat 5411657872 vine la pachet cu un certificat de garantie. Acesta este valabil 6 luni si se refera la defectiunile din fabrica. Rareori apar astfel de situatii, dar este bine sa fii asigurat in fata surprizelor neplacute. Si daca se intampla evenimentul, schimba piesa fara probleme cu una noua, fara niciun cost.

Livrare
In lumea noastra a afacerilor, timpul este la fel de important ca profitul. Intre cele doua notiuni exista uneori semnul de egalitate. De aceea, livrarea piesei de schimb este o etapa de mare importanta.  Noi o facem cu cei mai buni curieri din piata. Sau te invitam sa ne vizitezi la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului. Iti poti ridica personal piesa de schimb necesara. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Cand ajungi la momentul alocat montajului, te sfatuim sa te orientezi catre specialistii adevarati din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mana amatorilor Ei sunt pe toate drumurile, precum pleosnita de grau, vara. Acestia doar iti iau banii. Iar utilajul tau se va strica din nou prematur. Nu te zgarci la final.

Specificatii tehnice :
• 12V
• 2 gauri de prindere
• 65mm distanta intre gauri
• Mufa cu 2 pini
Trimite mesaj
Din Gura in Gura