Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electrovalva oprire motor pentru buldoexcavator Bobcat BL370

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat BL370
Cod produs
9T84SO5F-RE
Out Of stock
Descriere
Si o asemenea electrovalva oprire motor buldoexcavator Bobcat BL370 vine cu o poveste fascinanta! Puternica, performanta si curajoasa, aceasta electrovalva a fost fabricata intr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate. Calitatea sa superioara te va convinge ca este vorba de o investitie pe termen lung! Prin prisma rezistentei sale la exploatare intensa, aceasta piesa de schimb iti promite ca nu te va dezamagi, oferindu-i motorului de utilaj toata sustinerea de care are nevoie. Alege ajutoare de nadejde strasnice pentru utilajul tau si apuca-te de treaba! Amandoi, o sa fiti pregatiti pentru succes!

Universul pieselor de schimb este nemarginit! Exista mii de piese de schimb, impartite in diferite categorii. Impreuna, acestea lupta pentru acelasi scop, si anume, buna functionare a utilajului. Pentru a fi cel mai bun, utilajul tau are nevoie de tot tacamul de piese de schimb. Iar la noi, vei gasi tot ceea ce ii trebuie utilajului tau. Reinnoim constant stocurile! In plus, daca ai nevoie de ajutor, stii unde ne poti gasi. Apeleaza-ne, cu incredere!

Electrovalva oprire motor buldoexcavator Bobcat BL370 - calitatea face diferenta! Utilajul tau merita doar ceea ce este mai bun!
Fiecare piesa de schimb vine insostita de o carte de vizita! Nume, caracteristici, loc de montaj, compatibilitatea cu un anumit utilaj, responsabilitatea cu care a fost inzestrata. Astfel, o asemenea electrovalva oprire motor buldoexcavator Bobcat BL370 are rolul de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului.

Ai nevoie de ajutorul nostru? Aici suntem!
Bunastarea clientilor nostri este cea mai importanta! Suntem o super echipa ce te va ajuta si te va sfatui astfel incat sa-ti mearga bine. Motiv pentru care, am infiintat, inca de la inceput, serviciul gratuit de consultanta tehnica. Beneficiezi de: identificari corecte si rapide, solutii in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli.

Niciuna dintre piesele noastre de schimb nu pleaca fara toate actele necesare! Aceasta electrovalva oprire motor pentru buldoexcavator Bobcat BL370 dispune de o garantie valabila 6 luni, ce vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Colete peste colete si utilaje ce vor munci sanatoase si fericite! Zi de zi, piesele noastre de schimb se indreapta catre sute de utilaje ce au nevoie de prezenta acestora. Pasii pentru a comanda o anumita piesa de schimb sunt simpli! Fie ne contactezi telefonic, fie completezi cererea de pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.

Un montaj executat ca la carte iti ofera garantia unor activitati desfasurate cu succes! Nu-ti mai lasa utilajul pe mainile oricui. Apeleaza, cu incredere, la ajutorul profesionistilor din domeniu. Mainile acestora sunt de aur! Daca ai nevoie de recomandari, scrie-ne.

Specificatii tehnice

• Mufa cu 3 pini tata;
• 2 gauri ∅ 7 la 58 distanta;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura